В днешно време съществуват много продукти за красота, с които

...
В днешно време съществуват много продукти за красота, с които
Коментари Харесай

Лесно и натурално: сокът от този зеленчук носи изненадващи ползи за кожата ви

В днешно време съществуват доста артикули за хубост, с които да се погрижите за кожата си. И до момента в който всяка дама се стреми да открие козметика с допустимо най-вече чисти и натурални съставки, ние взехме решение да ви дадем съвет за нещо доста елементарно и потребно.

Говорим за зарзават, който е апетитен, на ниска цена и сигурно го включвате в доста предписания вкъщи. Затова и сме сигурни, че го имате подръка и няма да ви е мъчно да го включите в бюти рутината си. Става въпрос за кралят на всяка кухня – картофът.

Редовното прилагане на сок от картофи може да има страховит резултат върху кожата ви. Всъщност може да се изненадате да разберете, че той може да бъде потребен при множеството проблеми, които всички ние имаме с кожата си. Т ой е превъзходен за лекуване на петна, слънчеви изгаряния, тъмни кръгове, фини линии и сухота.

Както при всеки изцяло естествен артикул, и тук би трябвало да деянията повече неизменност и да не очаквате вълшебен резултати незабавно. Но в случай че се грижите за кожата си постоянно с чисти съставки, тя сигурно ще ви се отблагодари и ще забележите разликата.

 маска за лице iStock

За да употребявате картофен сок за маски за хубост, използвайте хубави картофи, за които знаете, че не съдържат пестициди. Измийте ги доста добре и ги нарежете на ситно. Сложете ги в сокоизстисквачка, с цел да изцедите без проблем сока им. Ако нямате сокоизстисквачка, може да ги настържете и да изцедите сока на ръка.

А ето и 5 метода да включите сока от картофи в грижата за кожата си още през днешния ден:
 5 метода да употребявате сок от картофи в грижата за кожата  5 метода да употребявате сок от картофи в грижата за кожата  5 метода да употребявате сок от картофи в грижата за кожата  5 метода да употребявате сок от картофи в грижата за кожата
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР