В днешно време работим допълнително до късно в офисите си,

...
В днешно време работим допълнително до късно в офисите си,
Коментари Харесай

Вижте тези 5 знака, че не се движите достатъчно

В днешно време работим в допълнение до късно в офисите си, седим пред тв приемника през почивните дни и ни мързи да отидем на пазар, за това поръчваме храна онлайн. С всички тези модерни екстри ние забравяме да се движим и се залежаваме. Не е изненада, че телата ни стартират да се трансформират, подсказвайки ни, че в действителност е време да се погрижим за себе си.

1. Подпухнали очи
Заседналият метод на живот е една от главните аргументи за задържане на вода. Подпухналите очи се появяват заради продължителни интервали на тялото в хоризонтално състояние. Така че, многото спане в последна сметка не е толкоз безобидно. Йогата се счита за най-хубавото решение. Асаните оказват напън върху главата и ускоряват циркулацията. След като започнете да се движите в всекидневието си, подпухналите очи към този момент няма да са проблем.

2. Наличие на запек
Физическите извършения са значими за постоянното изхождане. Ако прекарвате по-голямата част от времето си седнали, лишава повече време храната да се придвижи през дебелото черво. Следователно количеството вода, което тялото всмуква от изпражненията, е лимитирано. Това води до запек. Редовното придвижване усъвършенства успеваемостта на храносмилателния тракт. Дори единствено 5-минутни разтягания няколко пъти дневно могат да предотвратят запек.

3. Често забравяте
Ако постоянно се чувствате по този начин, като че ли някоя мисъл преди малко ви се е изплъзнала, евентуално имате потребност от придвижване. Проучванията откриват, че хората, които водят затънал метод на живот, имат структурни промени в мозъка в региона на медиалния темпорален лоб. Тази част дава отговор за способността ни да запомняме. Доказано е, че физическите извършения ускоряват паметта.

4. Болка в колената
Движението е тайната на разхлабването на стегнатите стави. Упражненията могат да облекчат признаците на артрит и остеоартрит, изключително аеробните такива с ниско влияние. Пациентите с хронична болежка в колената се поучават да се подложат на подготвителна стратегия. Когато упражнявате постоянно, мускулите ви укрепват и стават по-гъвкави.

5. Жажда за захар
Физическата интензивност е идеалният съдружник в битката със захарта. Движението покачва силата и отделя ендорфини, които предизвикват възприятието на благополучие. Щастливите хормони, от своя страна, понижават доста желанието за захар. Наличието на задоволително придвижване денем държи депресията надалеч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР