В днешния забързан свят всички сме под въздействието на негативната

...
В днешния забързан свят всички сме под въздействието на негативната
Коментари Харесай

Три лимона на нощното шкафче преди сън преобръщат живота Ви! Ето как:

В днешния забързан свят всички сме под въздействието на отрицателната сила, която ни заобикаля вкъщи, в работата, навън…

Навсякъде се разминаваме с хора с намръщени физиономии, които с дейностите си трансферират страсти върху нас самите и оказват огромно въздействие на мислите ни.

Доказано е, че нашият живот е ръководен от силите, които ни съпътстват и оказват голямо въздействие върху здравето и щастието ни, финансовото положение и фамилното ни състояние.

С тези изумителни трикове с няколко лимона ще измененията целия си живот и то за напълно малко време.

Първият е меко казано обикновен. За него са Ви нужни няколко лимона, които би трябвало да нарежете и поставите в паница със сол върху нощното си шкафче преди да заспите. Именно тези цитрусови плодове са най-големият „ чистач “ на отрицателната сила, изключително подсилени със сол. Нашата сила ще бъде пречистена единствено от приятния мирис, който ще се носи из въздуха, до момента в който си спим и мечтаем, сънувайки.

Вторият трик още веднъж е обвързван с лимони, само че този път с техните кори, които би трябвало да сварите в дъждовна вода. След като сте го създали, поставете водата в съдове, които разпределете в разнообразни точки на дома си. По този метод Вие ще държите отрицателната сила надалеч от Вас и дома си. От сварените кори можете даже да си извършите талисман, който да носите на врата си, с цел да Ви защищава, до момента в който не сте си у дома.

Със сигурност по-голямата част от вас ще одобряват с подигравка тези трикове, само че когато ги извършите, ще видите резултата и животът Ви ще се промени към по-добро. Ще се радвате на по-добри контакти с близките, ще се радвате на по-добро здраве, а и с финансите няма да имате проблеми.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР