В днешната статия ще Ви разкажем за два нови проекти

...
В днешната статия ще Ви разкажем за два нови проекти
Коментари Харесай

Нови предстоящи обекти в гр.Варна

В днешната публикация ще Ви разкажем за два нови планове в гр. Варна, които ще се оферират извънредно от организация.

Първият план ще бъде разположен в кв. Възраждане - IV и ще се отличава с функционалност, качество, първокласно осъществяване и истинска архитектура.



Сградата ще се състои от три свързани между тях секционни блока, дружно образуващи „ Г “ - образна форма, което е и основата на архитектурната идея на постройката.

Комплексът ще ситуиран против най- новият градски парк на Варна – „ Възраждане “, а пред него се намира автобусната спирка на градския превоз. В непосредствена непосредственост се намират магазин Kaufland, Lidl, плувен басейн „ Делфинче “, както и доста детски град.

Проектирани са 68 двустайни и тристайни жилището, 8 бр. ателиета, 4 бр. тавански пространства, 2 бр. магазини за промишлени стоки  в партерно равнище, игрална зала за хазартни игри и заведение вид „ бистро “ с огромна „ детска зона “ за игра. В парцелът и постройката са обезпечени 87 бр. паркоместа, като 42 бр са надземни и 45 бр. са подземни. От тях 4 бр. са за хора с неравностойно състояние.



Вторият план, който се чака да започва до края на тази година се намира на бул. Сливница наоколо до Парк музей Владислав Варненчик.

Местоположението на постройката е отзивчиво и обезпечава бърз пешеходен и авто достъп до множеството основни точки в града. Идеалният центъра на Варна, където се намират театри, музеи и галерии, заведения и заведения за хранене и други места за развлечения е единствено на 10 минути с кола, а летище Варна е на 5 км.

Архитектурата на жилищната постройка е съвременна и елегантна и се отличава с хармония, комфорт и точно осъществяване. Основна цел на плана е обезпечаването на функционално и комфортно пространство в модерното градско жилище.

Всеки един апартамент ще бъде с практично вътрешно систематизиране, което да дава отговор на Вашите потребности и потребности.

Повече информация за обектиге може да получите от организация на телефон 052/ 600 458 или на имейл [email protected] .

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР