В дискусията ще участват Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление

...
В дискусията ще участват Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление
Коментари Харесай

Министри, евродепутати, представители на бизнеса и неправителствения сектор се събират на конференция „Раб...

В полемиката ще вземат участие Атанас Пеканов, заместител министър-председател по ръководство на европейските средства, проф. Сашо Пенов, министър на образованието и науката, Крум Зарков, министър на правораздаването, Весела Лечева, министър на младежта и спорта, Емил Мингов, заместник-министър на обществената политика, Ваня Григорова, стопански консултант в „ Подкрепа “, Милена Ангелова, основен секретар на АИКБ, Любослав Костов, вицепрезидент на КНСБ, Даниел Парушев, ръководител на Национално  представителство на  студентските препоръки, Ивайло Илиев, ръководител на Студентски клуб на политолога, Мирослав Цеков, ръководител на Национален юношески конгрес, Евелина Славкова, „ Тренд “ и други.  

 

Идентифицирането на неактивните младежи и тяхното включване в претовареност, обучение и образование е главно структурно предизвикателство пред политиците, представителите на бизнеса и неправителствения бранш в страната. То е извънредно належащо за превъзмогване на дефицитите от работна мощ и възстановяване на сходството сред търсенето и предлагането на труд.

 

Осигуряването на равномерен преход от обучение към претовареност и устойчиви доходи  е значима причина за понижаване на бедността, понижаване каузи на работещите небогати и спиране на предаването на бедността сред поколенията.  

 

По-високата безработица измежду младежите и като разследване - рискът от маргинализация, обществено изключване и беднотия, обосновават нуждата от създаване на нови подходи и характерни принадлежности за мониторинг и подкрепяне на младежите, които остават отвън пазара на труда, не учат и не се образоват. 

 

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал: https://www.socialistsanddemocrats.eu/

.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР