В динамичната си реч по време на неотдавнашното събитие Apex,

...
В динамичната си реч по време на неотдавнашното събитие Apex,
Коментари Харесай

XRP е най-добрата криптовалута след Биткойн според директор на Ripple

В динамичната си тирада по време на неотдавнашното събитие " Apex ", извършено в Амстердам, Дейвид Шварц, основен софтуерен шеф (CTO) на Ripple, предложи взор към бъдещето на Ripple и XRP Ledger. Шварц стартира, наблягайки главните разлики сред XRP и Биткойн.

Шварц гордо съобщи, че след правната им победа против Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) XRP е единствената криптовалута, с изключение на Биткойн ( BTC ), с явен регулаторен статут в Съединени американски щати. Той отдаде това отличие на неповторимите характерности на XRP .

След това Шварц очерта няколко вълнуващи начинания, целящи да преобразят пейзажа на цифровите финанси и да задвижат напред XRP Ledger.

Едно от забележителните разкрития беше въвеждането на автоматизирани маркетмейкъри (AMM) в XRP Ledger. Благодарение на присъщия си дизайн AMM улесняват ликвидността и извършват безпроблемно търговски тактики, за разлика от стандартните тържища с книги за поръчки.

Целта на AMM е да покачат успеваемостта на търговията, да уловят по-малките съмнения на цените и да бъдат от изгода както за доставчиците на ликвидност, по този начин и за потребителите.

Освен това Шварц разиска консолидираното на решения за децентрализирана еднаквост (DID) в счетоводната книга на XRP.

DID разрешава на потребителите да ръководят несъмнено и частно идентичностите във веригата, като в същото време съхраняват персонална информация отвън нея. Тази интеграция е в сходство с по-широката наклонност към идентичност, като прибавя в допълнение равнище на доверие и сигурност към екосистемата на Ripple.

Освен това Шварц акцентира продължаващите старания за възстановяване на продуктивността, мащабируемостта и стабилността на “ “.

Тези усъвършенствания обгръщат понижаване на потреблението на паметта, усъвършенстване на пропускателната дарба на транзакциите и повишение на успеваемостта на мрежата. Чрез поддържане на ниски разноски и непрестанно подсилване на стабилността на технологията, Ripple цели да поддържа процъфтяваща и децентрализирана екосистема.

Шварц също по този начин акцентира смисъла на плъгините – основно усъвършенстване, което ще улесни включването на нови функционалности в The XRP Ledger. Разработчиците могат да работят на разнообразни езици за програмиране, като капсулират тези функционалности в модулни приставки, опростявайки процеса на разработка и насърчавайки нововъведенията. Очаква се тази смяна да рационализира основаването на странични вериги и оперативно съвместими решения.

В главната лекция бяха показани и вълнуващи достижения като страничната верига EVM и Hooks. Тези поръчкови решения за смарт контракти са предопределени да разширят опциите на The XRP Ledger, като го създадат по-гъвкав и адаптивен към разнообразни случаи на приложимост.

Ключовата презентация на Дейвид Шварц на Apex образно показва отдадеността на Ripple към нововъведенията и напредъка в крипто промишлеността. С голям брой разработки на хоризонта е явно, че Ripple е подготвена да затвърди позицията си на водещ състезател в областта на цифровите финанси.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР