В Деня на театъра Иван Юруков сподели в емоциите от

...
В Деня на театъра Иван Юруков сподели в емоциите от
Коментари Харесай

Иван Юруков впечатли зрители и жури като Мерилин Менсън

В Деня на театъра Иван Юруков показа в страстите от присъединяване си в „ Като две капки вода “ и театралната сцена. Той изправи публиката на крайници и се трансформира и в победител за вечерта с облика на Мерилин Менсън.

Поредна вечер на изненадите сервира петият лайв на „ Като две капки вода “ . Това беше и най-гледаният епизод на формата от 2014 година до момента, а в най-интересните минути над милион и половина фенове бяха пред екраните с обичаното си предаване. След като изправи публиката на крайници, Иван Юруков се трансформира и в победител за вечерта с облика на Мерилин Менсън.. По време на гостуването си артистът нарисува и шарж на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. „ Шоуто основава условия да се чувстваш добре и да работиш сполучливо по облиците. Хората са извънредно положителни. Труден облик беше Джордж Майкъл, само че никой не би протегнал ръка непринудено към негова реплика. Ейми Уайнхауз ми е на сърце! “, показа Юруков.

„ Иван е от обичаните ми участниците. Пее превъзходно и е доста добър артист. Когато има цялост от тези качества се получава точно това! “, показа Златка Райкова на бекстейджа на паметно шоу.

Славин провокира усмивки с облика на Азис, споделяйки шеговито: “За първи път същински се развличам! На косъм съм да мина към този род! “.
 Славин като Азис NOVA
Преобразявайки се като Софи Маринова, Марги Хранова разплака Геро с въздействащо осъществяване и ориенталско звучене. За визията на Шакира и парчето  Waka, Waka Гери-Никол се впусна в хореография с балета, дребни танцьори и самия Алфредо Торес.
 Гери-Никол NOVA
Следващата седмица Златка Райкова ще скочи в обувките на различен участник от шоуто – Гери-Никол. Софи Маринова още веднъж ще учи ария на паметен реализатор, който този път е Майкъл Джексън. Борислав Захариев ще изпее една от най-романтичните песни Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол още веднъж ще се впусне в луди танци, само че този път с визията на PSY. Марги Хранова ще бъде огромния Елтън Джон, а Славин ще влезе в облика на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Следете  страницата на предаването  и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР