В декларация от трибуната Възраждане настоя парламентът да коригира Плана

...
В декларация от трибуната Възраждане настоя парламентът да коригира Плана
Коментари Харесай

Възраждане: Търпението на миньорите от Маришкия басейн се изчерпва

В декларация от трибуната " Възраждане " настоя Народното събрание да поправя Плана за възобновяване и резистентност, като извади текстовете от него, предвиждащи закриването на 40% от въглищните мощности. В декларация от името на парламентарната група Костадин Костадинов настоя проекторешението на партията му да бъде включено в седмичната стратегия на Народното събрание.

" Мантрата " не можем да предоговорим нищо " споделя едно, само нещо - всичко е решено отвън България, ние нямаме право на глас ", съобщи Костадинов и го опроверга като погрешно.

" Търпението на миньорите се изчерпва и бъдете сигурни, че следствията ще бъдат повече от съществени, в случай че въпросът не откри съществено позволение ", предизвести той за митинги. Костадинов прикани депутатите от " Българска социалистическа партия за България " да поддържат с гласовете си проекторешението, тъй като, по думите му, закриването на въглищните централи би било " икономическо ликвидиране освен на Старозагорския район, само че и на стопанската система на цяла България ".

" Най-важното за този Народното събрание е да преодолее злополуката, която четворната коалиция предначерта ". Нима има по-добра застраховка от непозната зависимист от произвеждане на лични мощности, попита той и предсказа обществена злополука.

" Дали в Брюксел някой ще се заинтересува, че икономическите последници от затварянето им ще са в пъти по-тежки от тези след ковид. На " Терминал " 2 е се извият нови опашки от заминаващи. Очевидно енергийната взаимозависимост на България е главен проблем за проамериканските партии в Народното събрание, същите обслужващи непознати посолства, в този момент се готвят за закрият мощности, еквивалентни на 4 реактора на АЕЦ. Комплексът " Марица Изток " към момента е без аналог на целия Балкански полуостров ", съобщи водачът на " Възраждане ".

" Ако непознатите партии в българския парламент надделеят в този момент, злополуката е неизбежна и те ще би трябвало да се изправят пред съда, с цел да понесат отговорността за своите антибългарски решения ", упрекна още той.Той укори Народното събрание, че вместо да реши този значим за страната проблем, е почнал работата си с " изпращане на оръжия като подарък и очистване на националната ни валута ".

Лидерът на " Възраждане " употребява мотива, с цел да разяснява и казуса с връщането на хартиената бюлетина. Костадинов акцентира, че партията му е твърдо за машинното гласоподаване, само че изрази изненадата си от " неуместните митинги " по тематиката.

" Ние поддържаме машините, само че сме сюрпризирани от яростта на евроатлантическите партии бранят сегашните машини ", сподели той по адрес на Политическа партия и Демократична България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР