В четвъртък сутринта новината за преминаването на 7-кратния световен шампион

...
В четвъртък сутринта новината за преминаването на 7-кратния световен шампион
Коментари Харесай

Сайнц-старши е издал пред медиите трансфера на Хамилтън

В четвъртък сутринта новината за прекосяването на 7-кратния международен първенец във Формула 1 - Люис Хамилтън, от Мерцедес във Ферари звучеше като елементарен слух. В хода на деня обаче това се оказа истина, която вечерта беше доказана и от двата тима.

Също по този начин, в четвъртък по неотложност новината беше обявена на екипа на Мерцедес в Бракли, като се оказа, че Тото Волф е научил за раздялата от Хамилтън в сряда сутринта.

Стана ясно че първите информации в медиите в Испания и Италия, са се появили с помощта на Карлос Сайнц-старши. Точно спечелилият в последното издание на рали „ Дакар ” е бил този, който е съобщил на испанските медии за развръзката, оствила сина му без място във Формула 1 за сзон 2025.

Самият Сайнц-младши държеше да остане във Ферари, само че също по този начин имаше и искания да подпише новия си контракт с отбора преди началато на сезона. Това в последните седмици се трансфира в предпочитание Карлос да научи ориста си преди първия старт тази година, тъй че в това отношение желанието му е изпълнено от италианския тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР