В четвъртък ще възникне спор или напрежение свързано с финансов

...
В четвъртък ще възникне спор или напрежение свързано с финансов
Коментари Харесай

Хороскоп: Денят носи напрежение и неприятности

В четвъртък ще възникне спор или напрежение обвързвано с финансов документ или с пари, които очаквате да получите.

Би било добре да помислите първо за аргументите за този проблем, преди да реагирате прочувствено и преждевременно. Приятелските ви връзки с мъж могат да бъдат сложени на тестване заради отчаяние, което ще преживеете или заради персонална драма в неговия живот. Днес ще се зарадвате на среща, предложение или информация, която ще получите от човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който познавате от дълго време.

Днес ще ви изненадат неприятности в живота на мъж над 35 годишна възраст.

Овен

В връзките си с обичания човек се вслушвайте в гласа на сърцето. В дома ви са вероятни скарвания. Домочадието ви, по-скоро, не е отговорно по тази причина.

Добро време за съставянето и претворяването в живота на обществени стратегии, в случай че сте свързани с това в работата си.

В лотарията и хазартните игри имате огромни шансове.

Телец

Звездите не предлагат да търсите интензивно нови любовни завършения – вероятни са лъжливи обещания, разочарования или болест. Трудностите в връзките с околните хора могат да доведат до опълчване, което да приключи не във ваша изгода.

Възможно е да почувствате мощно напрежение по отношение на превъзмогването на комплицирани трудности в работата и в дома.

Не провеждайте комплицирани финансови интервенции и не давайте пари назаем.

Близнаци

Вашето персонално омагьосване, деликатност и ексцентрично мислене могат да покорят избраника. От вас се желае деликатност, сензитивност и внимание в връзките с околните.

Опасно е да се отдавате на гнева. В работата ви е допустимо постъпването на тревожна информация, само че своевременното реагиране на зараждащите проблеми ви оказва помощ да се справите със обстановката.

Не е изключено експлоадиране на ревнивост или счепкване сред съпрузите.

Рак

Може да се окажете пред комплициран избор, само че можете леко да се ориентирате. Днес не би трябвало да градите проекти, по-скоро, тъй като няма да бъдат подкрепени от околните ви.

Дори креативният напредък, който ви е присъщ, може да се окаже илюзия и няма да докара до мечтаните резултати.

Не би трябвало през днешния ден да работите с настоятелен бумаги или най-малко не би трябвало нищо да подписвате.

Лъв

Днес не би трябвало да градите огромни проекти за персоналния си живот. Нерешените проблеми в връзките с близкото обграждане или лъжливи обвинявания на недоброжелателите мога да ви разярят.

Днес всяко нещо изисква от вас изключително внимание и нерешителност.

Звездите не ви предлагат да рискувате безсмислено или да се впускате в очевидни случки.

Дева

Неизказаните обиди и прекарвания може да провокират спор. На Девите може да се наложи да извикат на помощ своите дипломатически качества, да проявят резистентност и хладнокръвие.

Вероятно професионалната активност на Девите им лишава цялото време.

Не разчитайте на своите усеща, постарайте се да пресметнете всяка своя крачка, обмислете в детайли проекта си за деяние, защото положените от вас старания няма да оправдаят резултата.

Везни

Старайте се да не закъснявате за срещите и изпълнявайте обещанията си. Днес бъдете по-енергични от всеки различен път. Общувайте повече с хората, получавайки и предавайки информация, опит и познания, само че не говорете непотребни неща.

Държавните чиновници би трябвало да проявят по-голяма нерешителност. Материалните богатства малко ви интересуват – единствено в качеството на средства за битие.

Скорпион

Постарайте се да приемате всички неприятности по-философски. Може да бъдете откровени с този, комуто изцяло се доверявате. Използвайте опциите за другарство с приятелите. Поканете ги на посетители.

Този ден е обвързван с приключването на започнатото и изработката на заключения. Благоприятно е решаването на настоящите каузи и дребните проблеми.

Денят е сполучлив за придобивки и почналите по-рано грижи с недвижими парцели приключват удачно.

Стрелец

Ако сте набелязали значимо начинание, осъществете го през първата половина на деня, защото през втората е допустимо да не можете да вземете вярното решение.

Трябва да живеете в сходство с опциите си. Постарайте се да не реагирате толкоз мъчително на забележките на околните си. Отнесете се сериозно към себе си.

Козирог

Ако действате единствено от съображения за авторитет и самолюбие, може да се окажете в положение на постоянно очакване на щастието, без да го забелязвате, че то е паралелно с вас.

Признавайки грешките си, би трябвало да се извините на хората, пред които сте сбъркали. Възможно е суетните желания на Козирозите да не им дават покой.

Финансовото ви състояние може доста да се утежни.

Водолей

Влюбените Водолеи могат да не осъзнават това и да не схващат смисъла на това, което вършат. Не оставяйте домашната работа да се натрупа. Старайте се всичко да разпределяте отмерено през цялата седмица.

Планирането на деня ви оказва помощ да употребявате рационално времето и силите си. По финансовите въпроси потърсете помощта на способени експерти.

Риби

Не би трябвало незабавно да приемате предлагането, направено ви от близкия човек, защото то може да е неправилно. Извинете се, в случай че се смятате за отговорни пред някого и простете на отговорните пред вас.

Съгласявайте се на предложенията в работата без да се замисляте, защото в близко време може да последват обилни промени в живота ви.

Въпреки удобните вероятности бъдете внимателни с сътрудниците си.

Източник - dunavmost.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР