В черашният изключително екстремен епизод определи коя е следващата отпаднала

...
В черашният изключително екстремен епизод определи коя е следващата отпаднала
Коментари Харесай

Милена и Иван-Асен се разделят с „Един за друг“

В черашният извънредно рисков епизод дефинира коя е идната отпаднала двойка в обичаното фамилно риалити „ Един за различен “. Неуспешната разходка из мебелния магазин и по „ стилния подиум “ прекатурна резултата за Милена и Иван-Асен и им донесе първото място в стаята за гласоподаване.

Вотът на останалите влюбени отреди сантименталната конкуренция да продължи втората номинирана двойка Тина и Станимир, която излезе от последната игра с салдото единствено с 3 от 12 попадения.

„ Милена, Иван-Асен, мъчно е да се разделим с вас, тъй като на този стадий няма двойка, която да не ни е станала скъпа. Оставяте изрично ярка диря в „ Един за различен “, както и в сърцата на всички останали участници. Нека огънят на любовта ви в никакъв случай да не угасва, все по този начин да грее и да продължи да осветява пътя ви отсега нататък “, обърна се към отпадналата двойка водещият Емил Чолаков.

„ За нас беше наслаждение да сме тук, да се срещнем с всички вас и да участваме в предаването. Радвам се, че преживяхме всичко това. Беше неповторимо и доста вълнуващо “, показа на разлъка Иван-Асен. „ Радвам се, че бях част от вилата на любовта и от живота на всички вас. Успех ви искам “, добави половинката му Милена.

Романтичната конкуренция навлиза в най-решителната си фаза. Приключението за последните и най-силни двойки ще продължи не с една, а с цели три стаи на предизвикването. Какво се крие в тях и какви страсти ще предизвика, ще разкрият новите епизоди на обичаното риалити последваща седмица.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Ловец се оплаква на жена си: - Отивам аз на лов, ходя из гората и виждам отсреща лисица! Вдигам пушката и бам - гръмвам я!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТя се среща по Средиземноморието и Южна ЕвропаСоциалната мрежа приготвя нови промени за новинарския поток " Един от най-големите случаи на машинация в страната ", пишат турските изданияТой е пети по ред за заместничество на английския престолВижте кои са те и за какво е добре да избягвате потреблението имПричините за случая се изясняватЗаради механически проблем Единният информативен портал не бе обновил данните за миналите 24 часаЖителите на село Манастирище са в потрес след случилото сеНа места водата е бистра, на други места тече от канализациятаКак да се погрижите за дома преди настъпването на празничните дниЕкспериментите с машината ще стават все по-сложниНеудобна техническа неточност стана по време на срещата на Организация на обединените нации за климатаОтношенията сред Китай и Австралия стават все по-обтегнати от 2018 г.Събрани са подписите за основаване на комисия за следствие на полицейското принуждение на митингите през 2020 г.Какво заяви той " Ще желаяме тълкувателно решение от Конституционния съд на решението за мораториум и оповестяването му за противоконституционно ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава АтанасоваОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР