В Бургас близо 50 души се събраха в четвъртия ден

...
В Бургас близо 50 души се събраха в четвъртия ден
Коментари Харесай

Четвърти ден на протести срещу зелените сертификати в Бургас

В Бургас близо 50 души се събраха в четвъртия ден на митинги против зелените документи. Те блокираха за половин час придвижването пред централната автобусна спирка в Бургас.

Протестът още веднъж стартира с протест пред Регионалната здравна ревизия в Бургас. Протестиращите споделиха:

„ Всеки би трябвало да упражнява свободно дали желае да се имунизира или не. Аз не желая, не искам, тъй като мисля, че имунизацията не е потвърдена “,

„ Защото съм за свободата и независимостта на всеки човек. Тук че ангажират дали би трябвало да съм имунизиране или не, което ми лимитира ненапълно дейностите. Аз въобще не желая да се имунизирам, нито желая да върша такива проби, тъй като смятам, че това не е толкоз рисково, колкото го настояват “.

Митингът продължи един час, а по-късно протестиращите се придвижиха до близката пешеходна пътека, където блокираха придвижването на колите, като в блокадата попаднаха шест рейса на градския превоз.

Половин час по-късно протестиращите минаха със викания по пешеходната улица „ Александровска “ до пешеходната пътека пред бургаската гара, където още веднъж за малко блокираха придвижването на колите

Подобен митинг имаше през днешния ден и в Пловдив - там по основната улица шестваха към 40 души, някои от които развяваха партийни флагове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР