В британския парламент има няколко действащи масонски ложи, съобщава Гардиън.

...
В британския парламент има няколко действащи масонски ложи, съобщава Гардиън.
Коментари Харесай

The Guardian оповести подробности за дейността на масонските ложи в британския елит

В английския парламент има няколко настоящи масонски ложи, оповестява „ Гардиън ”. В тях членуват доста английски законодатели, сътрудници на Народното събрание и публицисти. По данни на изданието, в Уестминстър работят три ложи. Първата е New Welcome. В нея членуват към 30-40 души, като нито един от тях не е последовател на лейбъристката партия. Голяма част от членовете й са някогашни парламентаристи, както и служители на реда, които са на работа в постройката на Народното събрание. Сред членовете й са и хора с благородническо родословие.

Във втората ложа - Gallery Lodge, членуват 45 души - политически анализатори, а в третата - Alfred Robbins Lodge – 18 публицисти.

Според разпоредбите, които съществуват на Острова, членовете на Народното събрание не са задължени да указват принадлежност към масоните. Изданието показва, че до този миг нито един народен представител не е декларирал, че членува в ложа.

И трите ложи държат активността си в загадка, прибавя „ Гардиън”. Известно е, че членовете на ложата за парламентаристи не обичат да поддържат връзка с членовете на ложата за публицисти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР