В Ботев обмислят да поканят бившият треньор на Лудогорец Георги

...
В Ботев обмислят да поканят бившият треньор на Лудогорец Георги
Коментари Харесай

Ботев кани Георги Дерменджиев за директор

В Ботев обмислят да поканят някогашният треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев за състезателен шеф. Първоначалните контакти със експерта, който е кадър на градския съперник на канарчетата Локомотив, към този момент са направени.
Самият Дерменджиев съобщи, че приоритет пред него е да продължи работата си в чужбина. Бившият ментор на разградчани съобщи, че на този стадий предложения не липсват, само че отхвърли да е получавал такава от Ботев. „ Аз не зная от къде пристигна тази информация и други ваши сътрудници ме търсиха. Има предложения към мен, които не ме интересуват. Чакам за чужбина. За момента е по този начин, само че нали знаете по какъв начин е при нас треньорите – в случай че се случи, добре, в случай че не – при мен не е незабавно, непременно. Ако стане, стане, в случай че не… Ако има нещо, аз ще го разясня “, показа Дерменджиев.
Той бе освободен от Лудогорец доскоро повече от година след отпадането от Апоел Беер Шева в квалификациите за Шампионската лига. От тогава той без работа. Специалистът съобщи, че се е отдал на отмора и фамилията си. Утре Георги Самуилов ще даде конференция, на която ще разгласи проектите си за ръководството на клуба. Очаква се на нея да бъдат наранени въпроси освен за спортно-техническото развиване на жълто-черните, само че и за такива, свързани със градежа на стадион „ Христо Ботев “. В момента реконструкцията на оборудването е замразена и точно това е най-голямата болежка на почитателите на тима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР