В борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията

...
В борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията
Коментари Харесай

Тази напитка с канела и лимон гори по 500 грама от излишното ви тегло. Ето как да си я приготвим

В битката с непотребните сантиметри по бедрата, корема и талията всички способи са положителни! За разлика от скептично отношение към изгарянето на мазнини, напитките имат доста позитивни мнения от дами, които са ги употребявали вярно и получили мечтаните резултати. Лекарството, което ще ви предложим през днешния ден, освен предизвиква изгарянето на мазнините, само че също по този начин има слабителен резултат! Това е доста значимо, изключително за тези, които страдат от чест запек, предизвиквайки възприятие на тежест и интоксикация.
Течна диета
Напитката за намаляване би трябвало да се пие преди лягане – Това е специфичният трик! По време на сън, тялото ни е в положение да регенерира мускули, само че не прави нищо с мазнините. Този балсам ще даде подтик на метаболизма и изгарянето на мазнините.

Съставки
– 250 мл вода
– половин лимон
– няколко стъбла магданоз
– щипка канела
– 1 ч.л. ябълков оцет
– 1 ч.л. мед
Приготвяне
Във вода при стайна температура, прибавят нарязани шайби лимон, нарязан магданоз. Дайте опция напитката да престои за известно време, най-добре е да се подготви на сутринта и се оставя до вечерта. След това прибавете мед, канела и оцет.
За ефикасна загуба на тегло се пие коктейл преди лягане 2 часа след вечеря. На идващият ден ще почувствате разликата – едно пиво е в положение да ви отърве от непотребните килограми като лишава по 500 грама на вечер! Курс на осъществяване – 2 седмици, след което би трябвало да си вземете отмора в продължение на 3 дни и да продължите да употребявате напитката до реализиране на мечтаните резултати. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник: bgjena.info

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР