В болницата в Белоградчик сметките за ток, при по-малко потребление,

...
В болницата в Белоградчик сметките за ток, при по-малко потребление,
Коментари Харесай

Близо два пъти и половина са скочили сметките за ток в болницата в Белоградчик

В болничното заведение в Белоградчик сметките за ток, при по-малко ползване, са близо два пъти и половина по-високи, сподели за Българска телеграфна агенция заместник-кметът Росен Младенов.

За месец декември м.г. в общината са платили 33 080 лв. за електрическа енергия, включително единствено за уличното осветяване - 12 000 лева Два пъти по ниски са били сметките за електричество през декември 2020 година - надлежно 14 504 лева и 6000 лева за осветяване на улиците в общината.

В болница " Проф. Георги Златарски " в Белоградчик сметките за ток също са непостижими за заплащане и основават усложнения. За декември 2020 година здравното заведение е платило за електрическа енергия 5437 лева , против над два пъти повече година по-късно - 11 500 лв. , сподели за Българска телеграфна агенция Росен Младенов .

Той посочи, че сметките за месец януари още не се пристигнали, само че това което прави усещане е, че през декември 2020 година болничното заведение е потребила 30 042 киловатчаса електрическа енергия, а за декември 2021 година - потреблението е по-малко с 6000 киловатчаса, а цената която е платена е повече от два пъти по-висока.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР