В БНТ на 60“ - хитовото съботно предаване на Сан

...
В БНТ на 60“ - хитовото съботно предаване на Сан
Коментари Харесай

Война между Мира Добрева и Драго Чая

В „ Българска национална телевизия на 60 “ - хитовото съботно предаване на „ Сан Стефано “, върви трансфер, който към този момент не е разгласен публично. Вместо Драгомир Драганов емблематично лице на изданието, отдадено на историята на публичната медия, в което вземат участие известни персони от всички жанрове, на 3 октомври като водеща се появи Мира Добрева.

Самата тя не сподели и дума дали става титулярка в програмата, появила се на екран през 2019 година с водещ Драго Чая. От финалните надписи стана ясно, че името на Драганов остава измежду тези на редакторите четирима на брой, като единствено е преместено с две позиции по-нагоре. Сега всички се питат дали решението на тв шефовете е краткотрайно и за какво е взето.

Естрадните звезди Тони Димитрова и Йорданка Христова даже обществено изрекоха, че Драго към този момент не е на екран. Най-гледаното след новините предаване от продуктите на „ Сан Стефано “ 29 се наложи с помощта на сантименталния ефирен списък, връщането на гостите в години на знакови креативен достижения и не на последно място на подготовката на водещия.

Драгомир Драганов бе най-подходящият за концепцията, защото е сърцато съпричастен с телевизионната история. Многократно той изненадваше гостите си с персонални мемоари от появяването им на екран, позабравена от самите тях. С това той си завоюва вярна публика по този начин, както преди 20 години потвърди със основаването на „ Чай “, че е роден за телевизия.

Мира Добрева също има богат ефирен опит, само че не „ гори “ по същия метод в спецификата на изданието. Помежду си те са допълнително от положителни връзки, само че внезапно са на война, само че внезапно са сложени в обстановка на война, която се разраства в зрителската дискусия. Досега нито Драганов, нито Добрева, която води и „ Отблизо “, са създали коментар.

Припомняме, че „ БHT на 60 “ стартира да се излъчва за празник на първата ни телевизия през 2019 година След големия интерес към него управлението взе решение да продължи да се снима и в идната, и в по-следващата година, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР