В Благоевград започва изпълнението на мащабния проект за цялостно обновяване

...
В Благоевград започва изпълнението на мащабния проект за цялостно обновяване
Коментари Харесай

С 13 милиона лева общината в Благоевград обновява центъра на града

В Благоевград стартира осъществяването на огромния план за изцяло възобновяване на центъра на града. Това стана факт, откакто Върховият административен съд отсъди в интерес на Общината по делото за обжалване на публичната поръчка.

Благоевград

С решението си съдът даде зелена светлина за стартирането на активност по един от най- огромните планове, които Община Благоевград ще осъществя по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Сред дейностите, които включва огромният план „ Благоустрояване на градска среда “ са възобновяване и облагородяване на площад " Георги Измирлиев-Македончето ", реорганизация на площадното, подплощадното пространство и фонтаните, художествено осветяване в централна градска част сред постройките на общинската администрация, Регионалната здравна ревизия и постройката на Американския университет в България.

След решението на Върховия административен съд, следва подписване на контракт с компания реализатор и пускане на строително-ремонтните действия. Общата стойност на огромният план е над 13 милиона лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР