В биографична пиеса, която разказва за най-трудните и хубави мигове

...
В биографична пиеса, която разказва за най-трудните и хубави мигове
Коментари Харесай

Гняв, любов и тайни: Катарзисът на Алекс Сърчаджиева

В биографична пиеса, която споделя за най-трудните и хубави мигове през живота й, ще играе Алекс Сьрчаджиева. Текстът е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. В пиесата актрисата ще разкрива неказвани до момента неща, които може да изненадат околните й, изяснява самата Алекс.

„ Пиесата е подготвена, уповавам се през май да има премиера “, споделя Сьрчаджиева. 37-годишната щерка на Пепа Николова и Йосиф Сьрчаджиев среща инцидентно Шошо и Яна и като се заговорили, решили да създадат пиеса за живота на актрисата. Действието ще се развива в телевизионно шоу, където се снима най-рейтинговото предаване с най-хубавата водеща в ефира в лицето на актрисата Радена Вълканова, написа HotArena.net.

Алекс ще е поканена за изявление в предаването. В спектакъла тя споделя освен за себе си, само че и за родителите си, за кончината на обичания си Иван Ласкин, за живота си в този момент. „ Работя, грижа се за 10-годишната София. Сами сме. Нямах време да изстрадам загубата на Иван, а доста ми се искаше да се напия, да падам, да ставам, да хапвам, само че нямах време да си разреша да съм сама “, тъжна е с днешна дата актрисата.

Красивата Алекс през днешния ден не упреква никого за ориста си, най-малкото Господ. „ Когато майка ми си отиде от този свят, аз бях на 22 години. Тогава помня, че си скъсах кръстчето на врата от яд, тъй като тя бе единствената ми опора. Сега, след гибелта на Иван, не изпитах яд. Тогава не имах вяра в Господ, в този момент имам вяра мощно “, безапелационна е Сърчаджиева.

Месеци след кончината на обичания си Иван Алекс бе поканена на мотивационен семинар и макар страха и нежеланието й, тъй като не се чувствала готова, това й подействало лечебно, споделя тя в нета. „ Тогава взех решение, че ще е добре да направя нещо като роман за живота си и по този начин в случай че мога да съм потребна освен на себе си, само че и на хората, тъй като доста тъга съм изживяла, само че и доста обич, която желая да опиша “, обобщава Алекс.

В момента актрисата работи по две нови представления, а под режисурата на Лили Абаджиева влезе ослепително в постановката „ Всички с изключение на мен “. „ Иска ми се да успеем да създадем премиера и с Ненчо Илчев под режисурата на Ивайло Христов на постановката „ Догодина по същото време “, надява се Алекс Сърчаджиева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР