В бързо производство и в процедура на съкратено съдебно следствие,

...
В бързо производство и в процедура на съкратено съдебно следствие,
Коментари Харесай

Ученик от Варна умириса коридора на гимназията с пакет марихуана, вече е осъден и ще плаща

В бързо произвеждане и в процедура на кратко правосъдно разследване, 18-годишен възпитаник от варненска гимназия беше  приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване за държане на марихуана и получи наказване от 8 месеца отнемане от независимост и санкция в размер на 2000 лв.. Изпълнението на  наложеното наказване бе отсрочено с изпитателен период от три години.

На 30 ноември тази година, подсъдимият юноша влезнал за следобедната промяна в учебното заведение си, като в раницата си носел завит в дреха плик с към 30 грама марихуана. Понеже ученическата раница не се събирала в заключващите се шкафчета в коридора, а охранителят в постройката отказал да я наглежда, тя била оставена от младежа на земята в коридора. 

Поради носещата се от раницата остра характерна миризма на марихуана бил подаден сигнал в полицията, след което пристигналия на място екип открил кой е нейния притежател. Общата стойност на откритото в раницата на ученика наркотично вещество е за над 170 лв.. 18-годишният юноша е с чисто правосъдно минало.  Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР