В Банско броят часовете до отмяната на пълната карантина. В

...
В Банско броят часовете до отмяната на пълната карантина. В
Коментари Харесай

Отменят карантината в Банско

В Банско броят часовете до анулацията на цялостната карантина. В последните часове на 14-дневната изолираност градчето към този момент гледа към огромните провокации, които предстоят - пред бизнеса, пред локалната власт и пред хората. Отсега е ясно, че на никого няма да му е елементарно, тъй като машината, спряла за две седмици, ще би трябвало да се задвижи още веднъж, а никой не е сигурен какви повреди има по нея след двуседмичната пауза.

,,След отпадането на периода за карантина ще би трябвало взаимно с всички държавни структури и институции да създадем всичко допустимо да излезем от тази рецесия и по най-бързия метод дребните и междинни предприятия на територията на града да проработят. Дали ще бъде в естествен темп или при дребен състав и съответните ограничавания, това към този момент е въпрос на организация'', съобщи за NOVA кметът на Банско Иван Кадев.

Ресторантьорският бизнес в Банско мъчно ще регистрира загубите в края на сезона. Но хората са сигурни, че карантината е била навременна и нужна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР