В балната зала Монтесито се проведе 24-то издание на националния

...
В балната зала Монтесито се проведе 24-то издание на националния
Коментари Харесай

Носителките на титлата „Мисис България 2022“ са юристи и филолози

В балната зала Монтесито се организира 24-то издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2022 “.

 

Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специфична комисия дефинира 13 финалистки, които се бориха за купите „ Мисис България Universe ”, „ Мисис Бългaрия Europe ”, „ Мисис България World ”, „ Мисис България International ”. Бяха определени и техни подгласнички.

 

Запазва се наклонността интерес към състезанието да демонстрират омъжени дами с висше обучение и влиятелни специалности.

 

В първи тур участничките излязоха с тоалети на Фирма Веникс, които създават неповторими български облекла с етномотиви и неповторимата българска шевица, а във втория дефилираха с елегантните тоалети на Хаос бай Хрис, съпроводени от техните съпрузи, деца или близки другари. В трети тур показаха прелестните тоалети на КИАРА модерно на дизайнерката Гергана Апостолова.

 

Журито бе формирано от носителките на купата „ Мисис България “ и международни състезания за омъжени дами: 0Илиана Карастоянова, Мира Стоянова, Емилияна Маркова, Станислава Василева, Валери Стефанова, Силвия Величкова, Виктория Божилова, Боряна Янева, Пламена Червенкова, Стойка Николова, Мисис Баба Дони Василева,  както и от представители на спонсорите в лицето на Даринка Кръстева – „ Дари Травел “,  д-р Симеон Личев, Гергана Апостолова и артистът Иоан Карамфилов.

 

Гримът бе дело на Христина Герасимова.

 

Най-красивите омъжени дами на България получиха дарове от Боди Ток, Фитнес Пулс, долни дрехи от Кави Рум, ваучер от SPD Studio amrit - 2 часа и висцеларна терапия в център за здраве и хубост „ Chervencova ”,  козметичния бранд с натурална козметика - Juvebelle AY Cosmetics, процедури в Derma Gold, и екскурзия от Дари Травел.

 

Конкурсът поддържа акцията за разработване на перуки за онкоболни деца на Магама и акцията за терапия със стволови кафези на дребната Лили, която е с диагноза аутизъм.

 

Годишната идея на носителките на купата Мисис България тази година е да опознаят и разпространяват хубостите на България Специален посетител на събитието бе Вероника Ахмед - Mrs. Universe Middle East 2021. Водеща бе Нели Пандилова.

 

Подгласнички на Мисис България 2022 станаха:

 

Четвърта подгласничка – Христина Иванова. Завършила е с отличен триумф медицински Университет Пловдив,  работи като стоматолог.

 

Трета подгласничка е Кристина Кирчева – майка на две деца. Работи като специалист в една от най-големите застрахователни компании.

 

Втора подгласничка е Теодора Герчева – на 33 години от Бургас. Специалист в областта на туризма, маркетинга и рекламата.

 

Първа подгласничка - Славяна Драгнева, 33-годишна от Казанлък. Обича да учи и да се развива. Последната й научна купа е лекар по неикономически науки.

 

Званието Майка на България бе присъдена на Теодора Герчева, която има три деца. Обича да прекарва свободното си време със фамилията, да пътува и да посещава нови места.

 

А ето и победителките в състезанието:

 

Мисис България International – Мани Вартан, на 33 години от Пловдив. По обучение е магистър лингвист и психолог, учител по български език и литература. Владее 4 езика.

 

Мисис България Europe – Гергана Станчева, на 26 години от Ямбол. По нейна концепция се основават пейки за по-удобно кърмене и преповиване на бебета в родния й град.

 

Мисис България World – Ива Недялкова, на 26 години. Носителка е на купата Лейди България 2018 година По обучение е правист, само че работи като управител в най-голямата начин на живот верига у нас.

 

 Мисис България Universe – Оксана Желяпова от Варна. Завършила е с отличие висше обучение правист по интернационално и престъпно право. Каузата й е да се сплотят бесарабските българи и да основат благотворителен фонд за децата, които желаят да учат и живеят на родна земя.

 

Снимки: Качество, дизайн, точност
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР