В България закупуването на автомобил втора употреба е традиция. Това,

...
В България закупуването на автомобил втора употреба е традиция. Това,
Коментари Харесай

Кола на старо - 5 неща, за които да внимаваме

В България закупуването на автомобил втора ръка е традиция. Това, че колата към този момент е употребена от различен притежател, не значи безусловно, че е неприятна, само че има неща, за които да си отваряме очите при покупката на такова возило.

Плесента е неприятен сигнал. Ако в купето или багажника има неприятна миризма и плесен, това е симптом, че колата може да е била наводнявана. И даже да изперем всичко, което може да се изпере, вредите от водата засягат всички системи на автомобила и е доста неприятна концепция да се снабдявам с сходно транспортно средство.

Новата багра или несходство в цветовете. Ако цялата кола или елементи от нея са пребоядисани, това може да значи, че автомобилът е претърпял случай и притежателят е прикрил следите. Но не всички повреди от случая може да са забележими на пръв взор и такава кола може да ни докара доста главоболия.

Нервен продавач. Когато избираме използвана кола, е наложително да я проверим във всевъзможни обстановки - в трафика на града, на автомагистралата, да изпробваме другите ѝ системи за редовност. Ако продавачът не ни разрешава да минаваме през избрани пътища, да включваме климатика или радиото, е доста евентуално да прикрива съществени повреди по колата.

Съмнителен продавач. Продавач, който не е склонен определен от нас монтьор да ревизира колата или упорства негов човек да го направи, също може да прикрива повреди. По-добре е да не си купуваме автомобил от този човек.

Много ниска цена. Може да наподобява като страхотна оферта, само че доста ниската цена нормално значи, че нещо не е наред с колата. В доста редки случаи може този автомобил да е в изправно положение, само че притежателят да бърза да я продаде по други персонални аргументи. Но това е съвсем необикновен сюжет. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР