В България за първи път ще бъде отбелязан Световният ден

...
В България за първи път ще бъде отбелязан Световният ден
Коментари Харесай

Варна отбелязва Световния ден на водния фитнес

В България за първи път ще бъде маркиран Световният ден на водния фитнес - Акватон.

В света водният празник се провежда за шести път, като задачата е в границите на 3 часа участниците да спортуват във водата, както и да поддържат благородна идея.

Акватон ще се осъществя в 80 страни, като хазаин на интернационалната демонстрация у нас на 10 ноември – събота, ще бъде Св. Св. Константин и Елена, Варна.

В рамките на три часа гостите ще се раздвижат прелестно с аква зумба, артистично (синхронно) плуване, водна гимнастика и други интензивности.

Поканени са топ инструктoри, които ще забавляват всички участници.

Денят ще стартира в 9:00 ч. с Аква зумба с Диян Христов, а в 9:45 ч. щафетата поема Стоян Стоянов. В 10.30 часа е началото на водния фитнес с Мария Попадийна. Програмата в 11:10 ч. продължава с артистично (синхронно) плуване от клуб по водни спортове с треньор Галина Андонова, като след шоу осъществяванията всички девойки ще имат опция гратис да получат урок и да влязат в ролята на русалки, правейки първите си стъпки в този прелестен спорт.

За край програмата ще приключи с открит урок по Аква аеробика.

Сред страните, които ще вземат участие в самодейността тази година са Република Южна Африка, Испания, Съединени американски щати, Австралия, Русия, Кипър, Италия, Израел, Португалия, Кения, Норвегия, Австрия, Холандия, Германия, Канада. /Moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР