В бъдеще светът няма да бъде нито еднополюсен, нито многополюсен:

...
В бъдеще светът няма да бъде нито еднополюсен, нито многополюсен:
Коментари Харесай

В САЩ обявиха кой ще управлява света

В бъдеще светът няма да бъде нито еднополюсен, нито многополюсен: ще стартират да преобладават не държавните управления, а софтуерните компании, написа американският политолог Йън Бремър в своя публикация за Foreign Policy.

Авторът означи, че в този момент човечеството не живее в еднополюсен, биполярен или многополюсен свят: нито една страна не има световната власт във всички области.

Както разяснява създателят, цифровият порядък скоро ще има най-голямо влияние, отпред с софтуерните компании, които ще се отдалечат от властта на държавното управление. Именно софтуерните компании започнаха да играят значима роля в политиката благодарение на обществените медии. Освен това, корпорациите дефинират идентичността на индивида: в края на краищата освен генетиката и възпитанието играят роля в човешкото държание, само че и логаритмите, които дефинират по какъв метод живее индивидът и в какво има вяра.

Освен това, софтуерните компании образуват световната среда, в която работят държавните управления. При това, съгласно политика, има три разновидността за развиване на събитията

Първият, това е софтуерна студена война...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР