В Австралия бившият митничар отпразнува 106-ия си рожден ден и

...
В Австралия бившият митничар отпразнува 106-ия си рожден ден и
Коментари Харесай

106-годишен дядо даде съвет как мъжете да живеят по-дълго

В Австралия някогашният митничар отпразнува 106-ия си рожден ден и разкри тайната на дълголетието и жизнеността, заяви Nine News.

Гордън Юърс от грас Пърт в западна Австралия, е роден през 1916 година, когато Първата международна война към момента е бушувала. Той е претърпял тежките времена на Голямата меланхолия, Втората международна война, разцвета на ерата на рокендрола и през днешния ден остава в положително здраве и чудесно въодушевление.
Задължително прочетете това, в случай че обмисляте да сменяте дограмата с алуминиева
Алуминият нарастна през днешния ден до 14-годишен връх поради свитите доставки, откакто Китай сложи град Байсе - основен производител на неблаго...
Прочети повече
Като повода за дълголетието си 106-годишният австралиец уточни отхвърли от тютюнопушенето и алкохола – не е изпушил нито една цигара през живота си и не е изпил нито една капка алкохол. „ Живейте рационално, дишайте постепенно, мислете положително и се надявайте на най-хубавото “, посъветва младежите Юърс.

Пенсионерът живее в лична къща, обслужва се независимо и се отнася към възрастта си с комизъм. „ Аз съм младеж, заловен в капан в колабиращо тяло. Но със самия младеж всичко е наред! ”, пошегува се мъжът. Той добави, че не счита възрастта си за огромно достижение, тъй като не е направил нищо особено, с цел да удължи живота си.

Дъщерята на рожденика Шърли Бартън сподели, че той е доживял до такава преклонна възраст, с помощта на позитивното си отношение към света. Според нея татко й постоянно е " доста открит и сърдечен в общуването и приема живота подобен, какъвто е ".

По-рано беше обявено, че 102-годишен гражданин на американския щат Хаваи разкри тайната на дълголетието. Джеймс Чоу сподели, че е живял толкоз дълго, тъй като постоянно посещава фитнес залата.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР