В астрологията , има някои зодиакални двойки, които вероятно ще

...
В астрологията , има някои зодиакални двойки, които вероятно ще
Коментари Харесай

Тези зодиакални ДВОЙКИ са добри в ЛЕГЛОТО, но не и във връзка

В астрологията, има някои зодиакални двойки, които евентуално ще изпитват физическо привличане един към различен, мощна химия, само че не и страсти. Всъщност не става въпрос единствено за знака, а най-много за аспектите, които Марс и Венера образуват между тях, когато се " пресекат " в хороскопите на двама души.
Поради тази причина, когато четете идващите редове, с изключение на вашия знак, вземете поради и възможното състояние на вашия Марс или Венера в описаните двойки знаци.

Ето кои са зодиакалните двойки, които биха си паснали отлично в леглото, само че, в случай че решат да основат връзка, няма да имат този триумф. 
ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН
Тези знаци нормално изпитват нещо един към различен, което в последна сметка се трансформира в чисто полово привличане. Но в случай че няма мощна прочувствена връзка през цялото време, връзката им бързо ще избледнее. Телецът може да бъде много открит във връзка с желанията и потребностите на връзката си, до момента в който Скорпионът ще остане по-сдържан, насърчавайки най-много своята мистериозност. Първоначално Скорпионът може да се развълнува от открития метод на Телеца, само че по-късно ще му омръзне.
БЛИЗНАЦИ – ВЕЗНИ
Когато съберете два въздушни знака, връзката им може да се дефинира като нехайно морско странствуване. Първоначално всичко е вълнуващо и завладяващо, защото всеки от тях се пробва да впечатли другия със жанр и многообразие. Но с течение на времето единият може да усети, че нещо липсва на другия, като силата на стабилността, която усещате, когато сте със земен знак да вземем за пример, или грижата и нежността, на които се радвате с воден знак. Също по този начин е елементарно да се отегчите с човек, който е сходен на вас, тъй че първичното физическо привличане може да избледнее.

РАК - СТРЕЛЕЦ
Водните и огнените знаци като Рак и Стрелец могат да имат страхотна полова химия още през цялото време. Но в дълготраен проект те може да нямат хармонична връзка, тъй като техните природи (водна и огнена) се сблъскват една с друга в зодиака. Хората, които имат тази зодиакална връзка, по-трудно се схващат между тях, тъй че прочувственото другарство не става толкоз елементарно. За тези два знака е доста елементарно както постоянно да спорят или елементарно да губят хладнокръвие, по този начин и да вършат секс, с цел да смъкват напрежението между тях.
РИБИ - ВЕЗНИ
Везните, най-романтичният знак от зодиака, и Рибите, неизлечимите романтици, нормално притеглят вниманието отдалеко, защото имат доста привлекателна аура. Въпреки че имат някои общи неща, самостоятелната природа на Везните може да не е в положение да обезпечи на Рибите прочувствената сигурност, от която се нуждаят в дълготраен проект. Физическото привличане нормално е единствената точка на връзка, която в действителност ги държи дружно. Везните нормално се нуждаят от пространство във взаимоотношенията си, което може да направи Рибите несигурни.

Въпреки това в случай че сте решили да останте в една от тези двойки, не се тревожете, че зодиака не ви намира за съвместими. А просто го използвайте, с цел да разбирате по-добре, както другия, по този начин и себе си. Опознаете ли се в дълбочина и приемете ли другия с всичко, което е, тогава ще имате триумф в своята връзка.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР