В ареста на Нено Димов няма никаква логика – те

...
В ареста на Нено Димов няма никаква логика – те
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Арестът на Нено Димов цели да всели страх

„ В ареста на Нено Димов няма никаква логичност – те могат да го преследват наказателно, само че да се арестуват хора по този начин. Това са типични дейности за всяване на боязън “, разяснява задържането на някогашния министър политикът Татяна Дончева пред bTV.

Тя счита, че карцерът е индикативен за методът, по който ще работи Иван Гешев като основен прокурор: „ Това са полицаи, подготвени в школата на Министерство на вътрешните работи в Симеоново, за които йерархията е всичко. Там всичко е екшън, недейте да очаквате право и господство на закона. Там има задача и батальонът се строява “.

По адрес на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който дефинира задържането на Димов е „ показно ликвидиране “, Дончева съобщи: „ Когато правиш достлук с тези хора, ти отговаряш за този достлук. Когато години наред си подкрепял всевъзможни простотии, които не те засягат, само че засягат други хора, недей да мислиш, че ориста ще те избегне “.

Подкрепата на българските жители за Бойко Борисов тя разтълкува по този начин: „ Българинът харесва този тип хора и желае да наподобява на тях, не желае да бъде обективен, почтен и подчиняващ се на закона и на разпоредбите. Харесва мутрите “.

За интервала, в който е била юрист на „ Мултигруп “, тя сподели, че е работила с доста интелигентни и способни хора в компанията. Илия Павлов не бих нарекла мутра, посочи Дончева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР