В американския щат Калифорния, баща убил синовете си заради многомилионна

...
В американския щат Калифорния, баща убил синовете си заради многомилионна
Коментари Харесай

Баща уби синовете си заради застраховка

В американския щат Калифорния, татко умъртвил синовете си поради многомилионна застраховка бе наказан на 212 години. За това оповестява американското министерство на правораздаването, представено от ABC.
На 9 април, 2015 година 45 годишният Али Елмезайен съзнателно провел смъртоносно ПТП, довело до гибелта синовете му – аутисти. Той паднал от кей с колата си, в която с изключение на синовете му се намирала и някогашната му жена, която не умеела да плува. Когато колата потънала, Елмезайен излязъл от нея през прозореца.
 Мъж изиска застраховка от нещастна обич Мъж изиска застраховка от нещастна обич
Жител на съветския град Перм потърсил услугите на застрахователна компания, с цел да подписа застраховка против нещастна обич. От застраховате...
Свидетел на случилото се станал локален риболовец, който оказал помощ на брачната половинка на Али да излезе на сушата. Децата, които били със поставени защитни колани, не съумели да се спасят. След гибелта им бащата се опитал да получи пари от общо осем застрахователни компании, възлизащи на сумата от 3 милиона $. Към момента, в който проектът му е бил оголен, той е съумял да вземе 260 000.
Процесът над Елмезайен продължи девет дни. За предумишленото ликвидиране той беше наказан на 212 години затвор. Също по този начин е задължен да заплати 261,700 $ на излъганите застрахователи.
" Този човек е същински лъжец и ловък лъжец… безусловно лаком и нечовечен палач, - съобщи окръжният арбитър Джон Уолтър. – Той съжалява само за това, че е бил заловен ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР