В актуализирания списък със санкции на Министерството на финансите на

...
В актуализирания списък със санкции на Министерството на финансите на
Коментари Харесай

САЩ включиха в черния списък нови руски официални лица и компании

В обновения лист със наказания на Министерството на финансите на Съединени американски щати са включени вицепремиерът и началник на Министерството на индустрията и търговията Денис Мантуров, губернаторът на Татарстан Рустам Минниханов и членове на неговото семейство, както и предприемачът Сергей Адониев, написа БГНЕС.

В листата са включени и фирмите Interros - MK Interros Invest и кипърската Whiteleave Holdings Ltd, пререгистрирана в Приморския специфичен административен регион, както и топ мениджърът на компанията Сергей Батехин.

Министерството на финансите на Съединени американски щати включва в листата си със наказания 2 яхти и 5 самолета, свързани с съветски физически лица и организации.

В листата със наказания са включени, наред с други, АО " Далекоизточен корабостроителен и кораборемонтен център " и обвързваните с него предприятия, АО " Североизточен ремонтен център " и АО " Кораборемонтен център " Далзавод ", АО " Уралски цех за гражданска авиация ", Националната компания за авиационно обслужване, самолетната компания Aviacon Cytotrans и ООО " Чартър Грийн Лайт Москва ".

Освен това са наложени наказания и на Централното конструкторско бюро " Лазурит ", Владивостокското дружество " Електроавтоматика ", Федералното държавно дружество " Гама " и " Тера Тех ".

Съединени американски щати постановат наказания и против четири организации, свързани с холдинга Interros на Владимир Потанин, заяви Министерството на финансите. Всписъка със наказания са включени Interros Invest LLC и Interros Capital, които са свързани с Потанин. Санкции са наложени и на записаното в Кипър капиталово сдружение Whiteleave Holdings limited, което е обвързвано с Interros Holding, и на обвързваното с него сдружение Saltcliff Trading Limited.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР