В активната фаза на кампанията преди Евроизбори 2019, редакцията на

...
В активната фаза на кампанията преди Евроизбори 2019, редакцията на
Коментари Харесай

Всичко за променящия се континент и кандидатите за власт в Европа – в платформите на bTV

В дейната фаза на акцията преди Евроизбори 2019, редакцията на bTV Новините надгражда специфичния план „ Промяната: Европа “ с полемики с претендентите за място в Европарламента от България и другите страни-членки, както и с още задълбочени материали непосредствено от горещите точки на Стария континент.

Традиционно преди вота, феновете ще видят диспути сред претендентите в листите на родните партии, както и изявленията с водещите кандидати за доверие от европейските страни в студиата на Антон Хекимян, Светослав Иванов, Цветанка Ризова и Жени Марчева. Всички материали са налични за феновете и потребителите на bTV в действително време в ТВ ефира, bTV Radio и онлайн в специфичната секция https://btvnovinite.bg/PromyanataEvropa и обществените мрежи.

До 26 май претендентите на водещите партии ще „ кръстосват шпаги” пред публицистите на bTV по значимите за Европейската общественост тематики като сигурността, интернационалния превоз и търговия, измененията в климата, стимулирането на цифровата и обществената стопанска система и други. Предизборните полемики в студиата на „ Тази заран “, „ Лице в лице “, „ Тази събота и неделя “ и „ 120 минути “ ще търсят отговори на всички настоящи въпроси - от мястото на България към масата за взимане на решения до посоката, която Старият континент ще поеме на фона на контрастните настроения в страните-членки.

Участниците в евронадпреварата ще влязат в словесни борби за бъдещето на Европа и пред слушателите на радио номер 1 в София – bTV Radio, в рамките авторското предаване „ Важното казано на глас “ с водещи Лили Ангелова и Деа Манолова.

Допълнителна стойност към висококачественото наличие в каналите на bTV Media Group по традиция дават и потребните материали и принадлежности в онлайн платформите на групата. Освен всичко значимо от ефира, потребителите на btvnovinite.bg имат достъп до отговорите на постоянно задавани въпроси, свързани с евровота, както и до специфичен инструмент, който да им помогне да се ориентират кои партии са най-близо до техните възгледи. Специалният въпросник euandi.eu на Европейския академични институт е създаден от водещи специалисти, а bTV Media Group е извънреден сътрудник за България.

В продължение на няколко месеца специфичната поредност на bTV Новините „ Промяната: Европа “ дава на феновете на bTV цялостна и справедлива картина за процесите, които дефинират посоката и качеството на живота на хората в Европейския съюз. Месец преди решаващия избор репортерите на редакцията с най-високо доверие в България не престават да предават онлайн настоящите събития на Стария континент.

В рамките на дейната предизборна акция те ще наблюдават и осведомят феновете от място за всичко значимо, с което вътрешният политически климат на Англия, Франция, Белгия, Германия, Румъния, Унгария, Италия и други страни, може да окаже съществено въздействие върху бъдещето на Европа и България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР