В 10:50 минути на 21 юни фазата на Новолуние изгря

...
В 10:50 минути на 21 юни фазата на Новолуние изгря
Коментари Харесай

Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днес

В 10:50 минути на 21 юни етапа на Новолуние изгря в зодия Рак на 0 градуса. Силата на Луната през днешния ден ще спомага при осъществяването на стремежи от сферата на водната зодия. Днес има и слънчево затъмнение.

Ракът в астрологията дава отговор за дома, фамилията, чувствителността, сигурността, сигурността, грижата за другите, нежността, интуицията, растежа, отбрана и близостта с близките.

Препоръчва се да запишете желанията си на лист хартия, защото по този начин им предавате по-голяма мощ. Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието, а желанията могат да се записват до 48 часа от началото на тази фаза.

 Зодия Рак

След като запишете това, което желаете, благодарете и си представете, че към този момент се е случило. Желанията ви би трябвало да се отнасят само до вас и да не се пробвате да влияете на решенията и ориста на различен човек, тъй като това няма да се сбъдне.

Подходящи стремежи са Искам да имам повече време за благополучие със фамилията ми. Искам с лекост да разбирам възприятията на другите. Искам да бъда изцяло щастлива в дома си.

Новолунието подготвя и към пускане на вашите проекти. Това е най-хубавото време от месеца за оформяне на нови хрумвания и работа, както и централизация върху това, което желаеме да осъществяваме след време. В същото време не трябва да вземате значими решения за работа, а по-скоро да се отдадете на време с обичаните ви хора. При Новолуние в Рак е съвършен ден да търсите съидейници и вашата сродна душа.

Днешната фаза на Луната в Рак може да подтикне множеството хора да погледнат към предишното си, с цел да схванат кои модели на държание от детството са оформили характера им.

Спомени от детството могат да ви разчустват и да ви върнат години обратно в прекарвания, когато сте се чувствали обичани и закриляни. Може да почувствате потребност да простите на родителите си, на децата си и на себе си посредством връзките с тях.

 Новолуние в Рак – кои стремежи ще се осъществен през днешния ден

Новолунието в Рак подготвя и към повече сензитивност и емоционалност. Възможно е въображението да се преплита с възприятията. Възможно е и скрити мемоари от предишното да излязат на показ през днешния ден.

Денят е подобаващ да си останете у дома и да приготвите вкусни ястия. Може също да внесете промени в дома си, с цел да стане по-уютен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР