В 02:16ч Меркурий става ретрограден до 2 август. Не започвайте

...
В 02:16ч Меркурий става ретрограден до 2 август. Не започвайте
Коментари Харесай

В този ден всички добри желания ще се сбъднат

В 02:16ч Меркурий става назадничав до 2 август. Не започвайте нищо значимо! Но може да довършвате започнатото, да се върнете към остарели планове, да преразгледате остарели проекти. Не вземайте значими решения, по-късно може да се наложи да ги преразгледате и измененията.

Не подписвайте никакви контракти. Избягвайте да си купувате всякаква техника, още повече лек автомобил. Голяма е вероятността да имате след това постоянно проблеми, да се окажат дефектни и ремонтите да ви излязат прекомерно скъпо. Чести са проблемите с техниката, компютрите, връзките, превоза, закъснения, неточности. Съхранявайте си информацията по-добре, записвайте на няколко места.

Луна е в символ Дева и се движи на луфт до 09:08ч, след което минава в символ Везни.

В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Преходът на Луната в знакът на Везните носи положително и радостно въодушевление. Прави ви ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Цялата тази галактическа конюнктура ще повлияе добре и върху фамилните връзки, ще се поддържат спокойни и мирни връзки, търсене на взаимни отстъпки. Отложете диалозите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 6 лунен ден до 12:24ч на 8 юли (от 11:11ч на 7 юли)

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Подходящо за дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Избягвайте да изразявате неодобрение. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Следва 7 лунен ден от 12:24ч на 8 юли до 13:35ч на 9 юли.

Денят е много комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.
Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е много мощна и има изключително огромно значение. Бъдете деликатни какво казвате, тъй като може да се осъществя. Това, което мощно пожелаете на някой или на себе си - всичко ще се сбъдне. Опасно е да се изричат проклинание по адрес на някой човек. Сега те са бързо настоящи и се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не би трябвало да се приказват неистини, да проявявате коварство, да криете мислите си. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

Но също по този начин в този ден всички положителни стремежи ще се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на разобличаването, на дейна битка със злото. Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки.

Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Секса по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е по време на секса да употребявате музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

20 безоблачен ден - Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен метод. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции, както и да се обработва земята.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР