Уютът на есента, когато ще се сгушим в меки пуловери

...
Уютът на есента, когато ще се сгушим в меки пуловери
Коментари Харесай

11 идеи за хюга през лятото

Уютът на есента, когато ще се сгушим в меки пуловери и ще пием какао в планината, е към момента надалеч, само че хюга не е единствено за студените месеци. Хюга е изкуството да се любуваме пълноценно на всеки миг подобен, какъвто е , по тази причина и лятната хюга наподобява друго от есенно-зимната, само че е все по този начин постижима и изпълваща с чувство за безметежност. Ето по какъв начин да си създадем хюга през топлите летни месеци и да извлечем максимума от всеки годишен сезон. 

Отделете си ярко кътче навън 



Нищо не е повече хюга от нежната дневна светлина. Възползвайте се от дългите дни  и обособете на открито едно малко кътче за четене, излежаване или диалози с другари. На верандата или на градската тераса – все някъде ще можете да поберете едно кресло, няколко саксии, изтънчен шал от естествена материя и възглавнички за спомагателен уют. 

" Преоблечете " спалнята



Усещането да си легнем преди малко изкъпани върху преди малко постлано спално долни дрехи е нищо по-малко от хюга. През лятото наложително залагайте на естествените материали и превърнете спалнята в помещение за блажена отмора, като си подарите нов спален комплект от натурален памук или лен.

Има още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР