Уволниха дисциплинарно близък полицай на Йордан Петков, станал по-популярен като

...
Уволниха дисциплинарно близък полицай на Йордан Петков, станал по-популярен като
Коментари Харесай

Уволниха дисциплинарно дясната ръка на Данчо Катаджията

Уволниха дисциплинарно непосредствен служител на реда на Йордан Петков, станал по-популярен като Данчо Катаджията от Ловеч. В края на седмицата служителят на реда Иван Иванов от ловешката „ Пътна полиция “ е отхвърлен от служба. Иванов стана прочут с това, че е дясната ръка на ловешкия служител на реда Данчо Катаджията.
След серия от репортажи в медиите стана ясно, че Йордан Петков е в близки връзки с сътрудника си Иван Иванов. Двамата вземат участие и в скандалния клип със свалянето на номерата на семейство в Луковит. Иван Иванов също разполага с няколко парцела, които не са на негово име. По непотвърдена информация се занимавал с контрабанда на цигари.
Уволнението на Иванов е поради закани към един от участниците в следствието на NOVA Николай Панайотов. За случката описа пострадалият през февруари. Мъжът е подал тъжба незабавно откакто автомонтьорите открили, че болтовете на автомобила му са развити. По-късно Панайотов получил телефонно позвъняване от Иван Иванов.
Все още обаче Йордан Петков не е отхвърлен от служба публично със заповед на министъра на Министерство на вътрешните работи. От 21 февруари Данчо Катаджията е под домакински арест, откакто Окръжният съд в Ловеч промени определението на Районния съд, пускайки го от ареста.
От няколко репортажа стана ясно, че той е разследван за насила, данъчни закононарушения, търговия с въздействие и други закононарушения. Показан бе високият стандарт на живот на Данчо Катаджията, както и бизнесът, който върти в Ловеч и прилежащи села, макар че не му е разрешено, заемайки длъжността на служител на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР