Уволних проф. Балтов за неспазване на етичните норми и трудовия

...
Уволних проф. Балтов за неспазване на етичните норми и трудовия
Коментари Харесай

Новият шеф на “Пирогов“: Уволних Балтов за неспазване на етичните норми и трудовия кодекс

Уволних проф. Балтов за неспазване на етичните правила и трудовия кодекс. Това разгласи новият шеф на “Пирогов “ проф. Иван Поромански в събота пред бТВ. Балтов беше отхвърлен като шеф на " Пирогов " след скандал с подправени хоспитализации през юли, а в средата на септември беше уволнен и като редови доктор от незабавния институт.

“Когато постъпих като шеф на “Пирогов “ ми беше поднесена докладна от проф. Енчев, завеждащ клиниките по ортопедия и травматология и другар на Асен Балтов, в която той оферираше Балтов да стане шеф на операционния блок “, сподели Поромански. Балтов изпод бил разписал, че е склонен, т.е. той е назначил самичък себе си, описа Поромански.

Тогава той разпоредил инспекция на трудовото досие на Балтов, където били открити голям брой други нарушавания, поради които той бил уволнен.

“Това, което Балтов изнесе в медиите като заповед за уволняване, е заповедта да му се изплатят дните отпуск. Истинската заповед за уволняване е три страници и половина. Уволнението е направено по законовия ред “, безапелационен бе Поромански.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР