Уволнената шефка на агенцията за инвестициисе оплака на показен брифинг

...
Уволнената шефка на агенцията за инвестициисе оплака на показен брифинг
Коментари Харесай

Уволнениe: Кирил Петков махна шефката на Българската агенция по инвестиции

Уволнената шефка на организацията за инвестициисе оплака на демонстративен брифинг пред медиите, че Янев нахлул като мутра и я изритал.

" Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в БАИ и ме изрита. Беше ми връчена заповед за освобождение без предупреждение. Не разбирам за какво бях изхвърлена по този метод ", съобщи досегашният зам.-директор на Българската организация за вложения Маджиде Ахмедова.

Петков стимулира решението по следния метод. " В момента е доста значимо оптимално огромен опит да се влее назад в организацията по този начин, че да се опитаме да притеглим пресен капитал, колкото можем по най-ефективния метод. Опитваме се да имаме инстински триумфи ". Той изясни, че няма характерни рецензии към досегашната ръководителка на БАИ. Петков подчертава и върху значимостта българските търговски аташета и БАИ да имат огромна кооперация.

" Ще видите по какъв начин ще използван това дейно. Имаме специфична стратегия за съгласуваност, която ще пуснем. Всеки един от аташетата би трябвало да е представител преди всичко на България. Аз съм представител на частния бранш. Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други задължения. Най-важното нещо, е те да показват България и да имаме същински покупко-продажби. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни положителни резултати. Ще видите, че не са единствено общи мнения. Търговските аташета би трябвало да имат тъкмо измерими резултати, даже за един дребен интервал от 60 дни ", акцентира служебният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР