Уважаваме решението на лидерите на Продължаваме Промяната“, но в същото

...
Уважаваме решението на лидерите на Продължаваме Промяната“, но в същото
Коментари Харесай

И след отказа на "Промяната", ДБ иска мащабно обединение

" Уважаваме решението на водачите на „ Продължаваме Промяната “, само че в това време продължаваме да имаме вяра, че само огромно обединяване на демократичните сили, може да подсигурява сформиране на устойчиво болшинство, да отбрани националния интерес като подсигурява евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството рецесии и да обезпечи устойчиво ръководство ". 

Това се споделя в публично известие на „ Демократична България “, разпратено до медиите.

„ Продължаваме Промяната “ реши нощес, че ще се яви независимо на изборите на втори октомври. Решението бe взето от Националния съвет на партията..

Политическа партия реши, че обособеното явяване ще донесе на България " съдружното болшинство, което да довърши работата, стартирана от кабинета „ Петков “. „ Демократична България “ остава наш натурален съдружник по пътя към смяната в страната “, показаха от Политическа партия.

Ето и цялата позиция на Демократична България:

„ Демократична България “ към този момент концентрира своите сили и опит върху предизборната акция с най-важната ни задача да мотивираме всички демократично мислещи хора да излязат на 2 октомври и да дадат своя глас за свободното и непроменяемо европейско бъдеще на България.

Уважаваме решението на водачите на „ Продължаваме промяната “, само че в това време продължаваме да имаме вяра, че само огромно обединяване на демократичните сили, може да подсигурява сформиране на устойчиво болшинство, да отбрани националния интерес като подсигурява евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството рецесии и да обезпечи устойчиво ръководство.

Желаем триумф на „ Продължаваме промяната “ в идните избори “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР