Уважаеми варненци, Ние, КПЛевицата Варна, протестираме срещу решенията на СГЛОБКАТА

...
Уважаеми варненци, Ние, КПЛевицата Варна, протестираме срещу решенията на СГЛОБКАТА
Коментари Харесай

Аз съм Януарий Вичев и участвам в местните избори `23, като кандидат за кмет на р-н Приморски и общински съветник, за да ви кажа:

Уважаеми варненци,

Ние, КП " Левицата " Варна, протестираме против решенията на СГЛОБКАТА в Народното събрание и нефелното държавно управление на Денков, против заличаване на българската енергетика и поминакът на десетки хиляди български миньори и енергитици. Заставаме един до друг с енергетици и миньори ЗА запазване на НЕЗАВИСИМИТА БЪЛГАРСКА ЕНЕРГЕТИКА.

Като уверен социалист от 45 години считам, че всеки синдикален митинг за правото на труд и почтено възнаграждение е изконно СПРАВЕДЛИВ. И би трябвало да бъде подсилен.

Работата на пококоления миньори и енергетици е единствената гаранция ЗА националната ни сигурност, стопанска система, индустрия, селско стопанство и туризъм. Сглобкаджиите нямат никаква опция нито за Мариците, нито за АЕЦ " Козлодуй ", нито за ПАВЕЦ " Чаира ", които доставят базовата мощ в страната ни. Нямат.

Приказките за сила от вятър и слънце са празни и пре-скъпи. Непосилни. Заробващи. Никаква " зелена договорка " не може да бъде избор, в случай че тя води до мизерия и бедност. " Зелената договорка " е АНТИ-ПАЗАРНА(!), тъй като самата е отричане на необятно прокламираната панацея - " пазарна стопанска система ". Каква е тази " пазарна стопанска система ", където съществена енергийна стока влиза на борсата с + 60% върху цената? Това е РЕКЕТ, А НЕ ПАЗАР! " Зелените квоти " не са път към чисто произвеждане, а обикновео изнудване. Рекетирайки българските мини, рудници и ТЕЦ-ове, в действителност рекетират НАС - всички българи.

Правителството " Денков " е антинационално. Антибългарско. Антиевропейско.

Защо?

Защото се изправя против поминъка и живота не просто на 45 000 индивида в радимирско и старозагорзско, работещи и ангажирани в маришкия басейн; а против самото ни битие, на децата и внуците ни. Затварянето на енергийни мощности е директно посягане против живота ни, безусловно. Щото, в случай че светлината от всяка крушка в дома ни стане ЛУКС, то накъде вървим заедно? Какви са тези " евроатлантически цености "?

Затова #ОСТАВКА на #правителствотоденков! Оставка на #СГЛОБКАТА!

Аз съм Януарий Вичев, представител съм на Движение " Ляв Поглед " в КП " Левицата " във Варна и Ви приканвам гласувайте:

За ВАРНА, каквато може да бъде!
Бюлетина 28, преференция 105 в листата за общински съветници и за кмет на р-н " Приморски ".
Venceremos , приятели!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР