Уважаеми служители в общинска администрация Борован, През 1998 г. делегатите на

...
Уважаеми служители в общинска администрация Борован,
През 1998 г. делегатите на
Коментари Харесай

Обръщение на инж. Десислава Тодорова по случай Деня на българската община

Уважаеми чиновници в общинска администрация Борован,
През 1998 година делегатите на Общото заседание на Националното съдружие на общините вземат това решение, водени от желанието да се сътвори нова традиция в историята на българските общини, която да свързва предишното, сегашното и бъдещето на локалното самоуправление в България.
Днес е 12 октомври е Деня на българската община. 
Днешния празник е мотив да изразя своето почитание и признателност към всички Вас. Изказвам специфична признателност за професионализма и всеотдайността ви в работата. За това, че всички Вие стоите дванадесет години зад мен и моето ръководство. Благодаря за това, че ме подкрепяте и твърдо стоите зад моите решения!   
На всички Вас искам здраве, персонално благополучие и сила за нови професионални триумфи, както и воля за по - интензивно  и  съпричастно гражданско  участие в процесите на ръководство на локално  ниво!
Както знаете, аз още веднъж съм претендент за кмет на Община Борован. Обръщам се към Вас, на 29 октомври да упражните правото си на глас, като подкрепите мен и моя екип от кметове на кметства и претенденти за общински съветници  в името на положителните ни професионални връзки, в името на общата ни идея „ Община Борован “ за едно по положително бъдеще на жителите на община Борован.

Гласувайте за мен и моите претенденти за кметове на кметства и общински съветници! 
№68 в бюлетината за кмет на общината
№68 в бюлетината кмет на кметство 
№68 бюлетина за листа за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР