"Уважаеми съратници,Наближава Конгресът на ВМРО, който е насрочен за 12

...
"Уважаеми съратници,Наближава Конгресът на ВМРО, който е насрочен за 12
Коментари Харесай

3-ма съпредседатели във ВМРО: Каракачанов в оставка

"Уважаеми съратници,

Наближава Конгресът на Вътрешна македонска революционна организация , който е плануван за 12 февруари. 2021 година беше сложна за Организацията.

Но тя беше функционалност от миналите 4 комплицирани и в това време ползотворни за идеите ни години, в който Вътрешна македонска революционна организация беше в законодателната и изпълнителната власт. Имахме 12 народни представители, имахме зам.-министри, имаме кметове на общини и кметства, общински съветници в цялата страна.

Това бяха динамични години, в които се преборихме да премахнем фигурата на безконечния дебитор, да въведем данъчните облекчения за фамилиите с деца, както и устойчивото повишение на приходите в последните години, включително и пенсиите.

Направихме и първите стъпки за връщане на децата от цигански фамилии в учебно заведение, за битката със обществения паразитизъм, въведохме безвъзмездния труд в интерес на обществото за административни нарушавания с санкции, които маргиналите в никакъв случай не заплащат, премахнахме правната опция за убийците да се възползват от кратко правосъдно разследване и да се измъкват с по-леки присъди, започнахме непримирима борба с циганската престъпност.

Спряхме Истанбулската спогодба и още редица опити да бъде въведена ЛГБТИ+ идеологията в детските градини и учебните заведения. Спряхме ратификацията на СЕТА в Народното събрание и подписването на Пакта за миграция. И едно от най-важните неща – заострихме вниманието на обществото към една болна за България тематика – Македония.

Тема, по която години наред страната съзнателно мълчеше. Нека да си го кажем непосредствено - с помощта на Вътрешна македонска революционна организация в държавното управление и Народното събрание бяха сложени ясни и
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР