Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа

...
Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Започвам да търся българи, които да изхвърлят неморалната политическа класа


„ Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са непрекъснати. За страдание бих споделил – ежедневни. “ Това се споделя в писмо на Слави Трифонов.

Агенция БГНЕС разгласява цялостния текст на писмото:

„ Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната проява на непросветеност и надменност, от страна на политическата класа са състоятелен мотив, а пък има три милиона и половина основателни аргументи, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неизбежно ще докара до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет считаме, че хората, които съставляват страната, родината и нас самите, не имат нито нужния потенциал, нито нужните качества, нито нужния морал с цел да бъдат наречени политици и държавници. Но това не значи, че няма такива българи.[b] И в България, и по света сигурно има надарени, квалифицирани и морални българи, които могат да ръководят нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви подсигурявам, че ще направя всичко допустимо и стартирам от през днешния ден да диря такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги показва. И вие сами ще решите дали желаете тези българи да заместят сегашната политическа класа.[/b]

Защото няма такава страна, само че има подобен народ “, се споделя в писмото на Слави Трифонов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР