Уважаеми сънародници, братя и сестри българи! Днес държавата ни стои

...
Уважаеми сънародници, братя и сестри българи! Днес държавата ни стои
Коментари Харесай

Възвание за мир

Уважаеми сънародници, братя и сестри българи!

Днес страната ни стои пред съдбоносен избор! И от него зависи дали Отечеството ни ще бъде избавено или ще се срине в хаоса на следващата национална злополука, погълнато от Геената огнена на забвението, гибелта и прегрешението.

Тече Великата борба на Правдата с Неправдата, на Лъжата с Истината, на Доброто със Злото. И България - унизената, оскърбената и уви, нищата през днешния ден България, е призвана от историята и събитията, да направи своя избор. Тя, Обетованата земя, която е майка на европейските култури и на Изток, и на Запад от Балканския кръстопът, която е лоното и сплотяващото звено на всички европейски народи, е заставена да избира войната вместо мира. Йерихонските тръби на антибългарските сили към този момент прогласиха избора на партиите на войната. Този избор е против мира. Този избор е за замесване на България в пожара на вилнеещата война, против изконните български, всемирен и осветени от Бога полезности.

И към този избор ни тика сатанинската изгода на шепа майкопродавци-политици и вдигнатата на всеоръжие паплач на хрантутници на Сорос и Отворено общество, за които от дълго време няма нищо свято. Продажните медии в допълнение усилват лукавия глас на отродени и напазарувани „ създатели “ и показват апела на посредствеността и бездарието, като глас на мъдростта и съвестта на българските интелектуалци. Те желаят „ работещо “ държавно управление „ непременно “, с цел да бъдел подсилен „ европейският избор на България “.

Но кой попита народа, когато сходно на стадо го натикваха в европейската кошара и нейното милитаристично проявяване – НАТО?

И стана съвсем като в библейската мъдрост: „ Бащите яли кисело грозде, а скриптели зъбите на синовете им! “

Не, такова държавно управление „ непременно “ не трябва да бъде съставяно. То е невероятно да бъде и „ работещо “, в смисъл на съзидание и разцвет, тъй като вкарването на България в надигащата своя тътнеж Трета Световна война, ще е негова съществена задача, а последствията от подписа му в края на времената, ще бъдат съдбовни. Във „ външната мрачевина “ ще бъде рев и скърцане със зъби, само че няма да има кой да каже на България, като на мъртвия Лазар: „ Стани и върви “, тъй като ще бъдем затънали в грях неизброден и непростителен и в Съдния ден, даже Творецът ще извърнал глава от нас, неблагодарните.

Жалката групичка соросоиди, със своето скорошно писмо до „ партиите, които се дефинират като проевропейски “ просташко оклеветява всеки, който не се поддава лековерно на разрушителната им антибългарска активност. Те го дефинират незабавно, като „ заплатен съветски разузнавач “, като „ пета колона “, а в действителност повтарят плоската ловкост на крадеца, който вика: „ Дръжте крадеца! “.

За всеки, който познава генеалогията на разрухата и отстъпничеството е ясно, че таман те са напазаруваните с парите на мегаспекуланта Сорос и „ Америка за България “. На такива като нас не са им нужни „ рублите на Путин “, с цел да заявят и отстояват очевидната истина, че българският народ е обвързван с Русия посредством своя нравствен ген и с неразрушими кръвни и цивилизационни връзки. Както и посредством великия героизъм на освобождението ни, след пет века иго – диво и варварско.

Признателността на българите към освободителката Русия от дълго време населява неразрушимите кодове на българската кръв и се предава от татковци на синове и от предци на внуци. И таман за това през днешния ден русофобията е високодоходен поминък, само че той се упражнява единствено от каторжниците на злобата – продажните партийни клики и тяхната медийна клиентела.

Да, мястото на България е в Европа на народите, на самостоятелните страни, на свободата, разсъдъка и хуманизма. И никога на трансхуманния концлагер, неофашизма и неолибералния диктат и безумство.

Ето за какво ние, българската креативна интелигенция, представителите на свободни специалности, публичните и политиците заемащи националноотговорна българска позиция, призоваваме:

1. Да не се изпращат от българска страна никакви оръжия, оповестени като „ помощ за Украйна “, защото задачата на войната е тя да продължи до цялостното изтребване на украинския народ. Абсурдна, противоречаща на здравия разсъдък е измамата, че мир може да се реализира с оръжие. Това е още повече неприемливо, тъй като с тези български оръжия ще бъдат избивани правнуците на нашите освободители. Сиреч, да не се изпраща жива мощ под никаква форма в театъра на военните дейности. Обратното би означавало непосредствено присъединяване на България във войната!

2. Да не се позволява под никаква форма превръщането на България във фронтова страна! Това би означавало българската земя да бъде превърната в полесражение, а българският народ да бъде доунищожаван към този момент и с военни средства;

3. Да не се позволява под никаква форма „ партиите на войната “ да сформират държавно управление. Прозрачната цел на задграничния интерес е да бъде вкарана България в Третата Световна война , което да досъсипе страната ни и ще освободи територията;

4. Да бъдат отстранени глобите против Русия , които сринаха изцяло българската стопанска система и са самоубийствени за стопанските системи на европейските страни и бъдещето на самия Европейски съюз;

5. Европейският съюз и НАТО не съставляват волята на европейските нации, заради простата причина, че т.нар европейски полезности не са идентични с атлантическите полезности, които са средство за доминация;

6. България би трябвало да бъде оповестена за зона на мира, с цел да бъде съхранен българския народ, българската страна и хилядолетната българска цивилизация;

Уважаеми сънародници, скъпи братя и сестри ,

Помнете, че нашата борба е освен за живеещите през днешния ден българи, а и за достойнството и славата на българския път през историята, за величието и името на всички български царе, православни светци, герои и будители от предишното. Само до момента в който я има българската страна, паметта за тях може да бъде опазена и българските деца ще помнят и ще знаят, кой е Кубрат и кой е Аспарух; ще знаят и за Крум и за Св. Княз Борис-Михайл, и за Симеон Велики, за Самуил и Калоян, за Светите равноапостоли Кирил и Методий! За Левски и Ботев! За Батак и Перущица, чиято кръв би била пролята на вятъра, в случай че България изчезне. За опълченците на Шипка и за Строителите на следосвобожденска България.

Никой българин не би трябвало да остава безучастен, когато се взема решение ориста на отечеството на нашите деца и бъдещето на народа ни!

Нашият народ не е „ разграничен “. Той чудесно знае кои са изконните български, човешки и божествени полезности. Той натрапчиво и подло е обявяван за „ разграничен “ от пропагандата на едно безродно жълтопаветно малцинство, в работа на непознати ползи.

Това послание към вас идва в дните на Страстната седмица. Днес е Цветница, на следващия ден е Велики понеделник! Във Велики вторник Нова Зора, както през всичките 33 години, надяваме се, че ще бъде в ръцете ви.

Призоваваме ви, да сложите своето име и автограф под това наложително възвание за мир, като израз и воля за вяра, бъдеще и възкресение.

9 април 2023 година

доктор Александър Гочев

Анибал Радичев

проф. Бончо Асенов

проф. Ваня Добрева

проф. инж. Илия Пеев

Любка Захариева

доктор техн. н. инж. Марин Белоев

Милена Върбанова

Минчо Минчев

о.р. полк. Митко Шопов

доктор геол. н. Михаил Малеев

доктор Панко Анчев

адв. Никола Филипов

доктор Радко Ханджиев

ст.н.с. Румен Воденичаров

проф. доктор Тодор Мишев

доктор Тодор Предов

Настоящето ВЪЗВАНИЕ ЗА МИР е отворено

за присъединение от всички милеещи за Отечеството български жители.

Подписите си изпращайте на адрес: [email protected]
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР