Уважаеми колеги днес можеше да има тук министри, излъчени от

...
Уважаеми колеги днес можеше да има тук министри, излъчени от
Коментари Харесай

Борисов: Да се вземем в ръце, да направим правителство

" Уважаеми сътрудници през днешния ден можеше да има тук министри, излъчени от този парламент. Ние би трябвало да носим отговорност за еврофондове, граници и всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време, ще изберем едни проформа комисии без ръководители, ще убием днешния ден и ще се забележим чак другата сряда, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната естрада, представен от БГНЕС.

" Иначе с огромен жар задаваме въпроси на служебните министри да дават отговор. Преди месец сме тук, тук би трябвало да стоят други министри. Да се вземем в ръце, да създадем държавно управление, да си носим отговорност, които и да го създадат и тук ще стоят други министри ", сподели още Борисов.

" Това, за което призовавате зависи само от вас. Не се опитвайте за следващ път да прехвърлите отговорността на останалите. Изяснете за себе си, за парламентарната група, за партия ГЕРБ какво оферирате, тъй като загубихте един месец на страната в извъртане.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия от парламентарната естрада.

" Най-малко вие би трябвало да апелирате дайте да създадем държавно управление. Какво оферирате но ясно и тъкмо - първо, второ и трето ", добави Нинова
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР