Уважаеми бургаски медици,Отправям най-сърдечните си поздравления и благодарности към всички

...
Уважаеми бургаски медици,Отправям най-сърдечните си поздравления и благодарности към всички
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Нека днес всеки от нас позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и да им благодари!

Уважаеми бургаски медици,

Отправям най-сърдечните си поздравления и благодарности към всички вас, които работите в областта на бургаското опазване на здравето във връзка Деня на св. Иван Рилски Чудотворец и професионалния празник на българския доктор – 19 октомври!

От свое име и от името на всички наши съграждани ви благодаря за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните наряди! Вие сте хората, които всеки ден без отмалялост и без отмора изцерявате болните и връщате усмивката на лицата на страдащите! Професията ви е тежка и високоотговорна, само че е изпълнена с признателност и благодарност от хората, на които сте помогнали. Няма по-ценно нещо от човешкия живот! Затова и вашият труд е скъп!

Годините на коронавирус пандемията бяха време на тестване за всички вас и вие недвусмислено показахте, че специалността ви не е следващо работно дежурство, а предопределение, присъщо единствено за хората с задача към човечеството! Затова знам, че Бургас и бургазлии могат да разчитат на вас, както знам, че с цел да си добър доктор би трябвало да имаш огромно сърце, откликващо на болката на хората, каквото всички вие имате!

Благодаря ви за вашите умения, професионализъм и подготвеност! Усилията, които полагате, от дълго време са заслужили моето и на бургазлии надълбоко почитание и самопризнание! И защото постоянно ги търсим при проблем, доста бих желал през днешния ден, всеки от нас да позвъни на лекарите, които са му помогнали в сложен миг и просто да им благодари и поздрави с празника! Нека през днешния ден ги залеем не с паниките и въпросите си, а с признателност!

Бъдете живи и здрави, уважаеми лекари! Продължавайте да дарявате грижи, поддръжка и усмивки на всички, които са в потребност! Пожелавам ви благодарността в очите на пациентите да бъде най-голямата ви премия и дано св. Иван Рилски Чудотворец ви закриля!

Честит празник!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР