Уважаема г-жо Нинова, днес ГЕРБ проведе Четвърто си редовно отчетно-изборно

...
Уважаема г-жо Нинова, днес ГЕРБ проведе Четвърто си редовно отчетно-изборно
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Нинова, Борисов предложи на губещите на избори БСП на 6 месеца, за по 50 млн, да се устройват нови, Вашият отговор?

Уважаема г-жо Нинова, през днешния ден ГЕРБ организира Четвърто си постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание.Лидерът на партията Борисов предложи – щом Българска социалистическа партия желаете нови предварителни избори - да се промени Конституцията на България и да се даде опция за губещите на избори Българска социалистическа партия да желаят нови избори на всеки 6 месеца против 50 милиона. Нека чуем Вашият отговор от името на Българска социалистическа партия.

Даже, ми хрумва и предложение – в случай че сте уверени,че ще персонално Вие, Нинова, ще спечелите изборите – поемете част от тези 50 млн държавни разноски с държавната си дотация на партията и пък и със лични средства.

Само да Ви припомня, г-жо Нинова,то Вие, го знаете по-добре от мен, но и хората да го чуят: Българска социалистическа партия не е печелила парламентарни избори от 2009-та година – 8 години. Българска социалистическа партия не е печелила избори и не е управлявала София от лятото на 1990-та година - 27 години.

А скоро не съумя, даже, в 2 села да завоюва.
По този мотив, г-жо Нинова, ще припомня на Българска социалистическа партия 47-мия закон на властта на американеца Робърт Грийн: „ Не прекалявайте със устрема си да успехите непременно. Трябва да знаете до къде да се ограничавате в стремежите си! “ А, на Вас, персонално, г-жо Нинова ще подаря 5-тия закон на властта: „ От репутацията Ви зависи толкоз много- пазете я с цената на живото си… “

Та, г-жо Нинова, Борисов предложи на губещите на избори Българска социалистическа партия на 6 месеца, за по 50 млн, да се устройват нови, Вашият отговор?

Аз съм Беновска и запитвам.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР