Утре в София ще се проведе трети национален протест на

...
Утре в София ще се проведе трети национален протест на
Коментари Харесай

Пореден протест на пътностроителния бранш

Утре в София ще се организира трети народен митинг на работещите в пътностроителни компании, оповестиха от браншовата камара „ Пътища “ в известие до медиите.

В него от Управителния съвет на организацията показват, че към този момент пет месеца търсят опция за разговор с държавните институции, поради пренебрегването на настоящите, изцяло законни контракти за настоящ ремонт и поддръжка на пътища.

„ Изразихме позицията си по време на два национални митинга, организирахме срещи с президента Румен Радев, както и с министър ръководителя Стефан Янев. Участвахме в основана от премиера работна група, с цел да намерим уместно решение на зародилата обстановка, само че резултат до този миг няма “:, декларират от Камарата.

От там считат, че принципалът по договорите с Агенция „ Пътна инфраструктура “ в лицето на министъра на районното развиване Виолета Комитова демонстративно е пренебрегнала желанието им за разговор и по тази причина привикват трети народен митинг.

Междувременно от районното министерство оповестиха, че министър Комитова кани на следващия ден в 10.30 часа на среща в постройката на ведомството всички притежатели на компании, които ще вземат участие в митинга, с цел да се разиска създалото се напрежение.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР