Утре, както съобщих преди няколко дни, ще проведем събрание на

...
Утре, както съобщих преди няколко дни, ще проведем събрание на
Коментари Харесай

Стефан Янев: Утре поставяме началото на българския възход

Утре, както оповестих преди няколко дни, ще проведем заседание на Инициативния комитет, по време на което ще приемем учредителната декларация на Политическа партия „ Български напредък “. През тези няколко дни получих хиляди поздравления, известия, позвънявания и запитвания по отношение на нашето начинание. Това извънредно доста ме радва, само че истината е, че по едно и също време с това съзнавам и голямата отговорност, която поемам. Това написа някогашният министър-председател в профила си във Facebook.

" Давам си ясна сметка, че упованията и очакванията на хората са огромни ", показва той.

" Има осезаема нужда от поява на нова и достоверна политическа групировка, която да регистрира настройките и да „ чува “ основателните претенции на гражданското общество за повече правдивост, повече предвидимост в ръководството, за повече отговорност, отчетност, успеваемост и съблюдаване на разпоредбите. Всички ние го заслужаваме ", разгласи Янев.

" Утре слагаме началото. Аз направих своя избор и влизам в тази борба с убеждението, че посоката и задачата са ясни – БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД! Нека го реализираме дружно! ", написа още някогашният министър председател.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР