Футболните ветерани на двата пловдивски гранда – Ботев и Локомотив

...
Футболните ветерани на двата пловдивски гранда – Ботев и Локомотив
Коментари Харесай

Ветераните на Ботев и Локо излизат утре на терена за благотворителен мач

Футболните ветерани на двата пловдивски гранда – Ботев и Локомотив са безконечни съперници на терена, само че в този момент заслужават овации. Те излизат, за изиграят благотворително футболен мач, а всички събрани средства ще бъдат дарени за щедрост. За съдбата на един младеж и шансът му да проходи, да бъде още веднъж пълностоен и да сбъдне фантазиите си.
Прочетете още
На 28 май, вторник, от 18:30ч. на терена са все хора, които са записали имената си със златни букви в историята на този спорт. Тези хора обаче не са единствено футболни митове и експерти, а и хора с огромни сърца, защото футболната среща през днешния ден има напълно благотворителен темперамент.

Всички средства, които ще се съберат от продажбата на билети и в дарителските кутии, които са сложени на входовете на стадиона, ще бъдат предоставени за лекуването на 22-годишния Георги Маринов. Животът на този млад мъж напълно се прекатурва преди три години, когато претърпява тежка автомобилна злополука. След серия от голям брой животоспасяващи интервенции Георги оцелява по знамение, само че остава прикрепен в инвалидната количка, поради контузия на гръбначния дирек, Чест прави на този млад мъж, че той не се е отказал да се бори за бъдещето си. С днешна дата Георги е студент, продължава да спортува интензивно, доколкото положението му го разрешава, поддържа добра физическа форма и има вяра, че с ваша помощ ще успее да проходи след лекуването, което му следва.

Футболната среща има скъпа идея – животът и бъдещето на един младеж. А има ли идея, цветовете нямат значение. Затова - заповядайте на стадиона, с цел да аплодирате всички хора с огромни сърца.

Ето и разширения състав на Локомотив – Пловдив – ветерани:
Илко Пиргов – вратарСтоян Ламбов – вратарГеорги МечечиевВанче ТраяновЗдравко ЛазаровМартин КамбуровКрасимир ДимитровДани КикиПетър ПашевГеорги НедевскиДобрин ОрловскиАлександър ТунчевХристо ЗлатинскиГеорги ИвановХристо ТелкийскиЙордан ХърковЯвор ВъндевНиколай Костов
Следва състава на „ Ботев “- Пловдив – ветерани:
Васил Кузманов - вратарЦветан Гърдев – вратарРадостин КишишевНиколай ДомакиновСтефан КиковЗарко ГоговНедко МиленовБорислав КарамотевПетър ПенчевЙордан МиневВеселин МиневГеорги АндоновАнгел РаховЗапрян РаковМарин БакаловРидван ХаджифейзулаИван Добревски
Съдийската гилдия ще води Георги Кабаков – интернационален футболен арбитър, част от реферската класация на ФИФА основен арбитър в шампионата „ Лига Европа “ от 2016 до 2019 година, както и в шампионата „ Лига на нациите “ на УЕФА.

На терена ще му оказват помощ и двамата странични съдии Мартин Маргаритов и Георги Стамболджиев.

ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ Е 10ЛВ.ТЕ ЩЕ съдебна експертиза ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА СТАДИОНА ОТ 17Ч.

ВСИЧКИ СРЕДСТВА ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТЕ НА ГЕОРГИ

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР