Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на

...
Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на
Коментари Харесай

Обраха Ути Бъчваров в Австралия

Ути Бъчваров претърпя кошмарна и инфарктна обстановка по време на пчоивката си в Австралия, където отиде да се гмурка. Настроението на известния готвач било помрачено, откакто му се наложило да изпита едно от най-отратителните усеща на света. 

Оказва се, че на всички места по света има неприятни хора, които не ти мислят положителното. А на Ути му се наложи да изпита гадното възприятие някой да ти рови в персоналните движимости и да открадне най-ценните.

Ути описа по какъв начин е отишъл да се смурка в Големия бариерен риф и по какъв начин килограмите му са забавлявали целия екипаж. 

" Гмуркал съм се на доста места по света, нямаше по какъв начин да не се гмурна и в Големия бариерен риф. Дайвинг екипът оптимистично ми обезпечи най-големия неопрен, който имаха в центъра за гмуркане. Типично в мой жанр, се заклещих в него. След независима битка с неопреновия костюм, професионален отбор от двама души видя тъгите ми и ме освободи от оковите му ", през смях споделя той. 

Макар и без цялостна екипировка, въпреки всичко е съумял да се гмурне във води с температура към 28 градуса, в които не надалеч от тях плуват акули, токсични медузи и скатове. 

Това е занимателната част от деня, само че когато се прибрал в хотелската си стая му се доревало. Цялата стая била обърната в краката нагоре и липсвали доста от персоналните му движимости. Очакваме детайлности от Ути за случката, която скапе целия му престой в Австралия. 

А поради тази екскурзия е пропуснал юбилея на своя сътрудник началник Иван Манчев, само че не пропусна да му прати видео честитка, която е направил малко преди да се качи на самолета.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР